22-02-09

test


Webshop Kapper Knipsz

18:06 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-02-07

Site wordt verder gezet.... Klik hieronder op.... KLIK HIER....


KLIK HIER

Bedankt Tim om het van mij over te nemen !

16:02 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-01-07

Luchtbal is niet dood

Beste sportvrienden,

Blijkbaar vinden sommige idioten het nodig om de mini-chat te misbruiken, vandaar dat deze niet meer actief staat.

Daarnaast nog eens verduidelijken : de site is altijd een privé-initiatief geweest van mijnentwege. Wegens professionele en privé-redenen ontbreekt mij nu de tijd om verslagen ed te posten. De resultaten vallen wat tegen, maar dat is niet de reden dat de site niet wordt bijgehouden.

Onlangs was ik nog eens op training. De staat van het veld liet niet toe om te trainen, maar toch bleef iedereen lekker gezellig daar.... Wat voor mij een goede indicatie is dat de groepsfeer nog goed is....

Dus zij die plezier hebben in de slechte resultaten van de Luchtbal.... Ik heb medelijden met jullie.... Zij die de Luchtbal nog steeds een warm hart toedragen... Het ga jullie goed....

Tot later !
Jurgen

09:53 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

22-01-07

Luchtbalboys verliezen weer

De zoveelste kleine nederlaag voor de boyz dit jaar. We zitten in de hoeken waar de klappen vallen. Maar na regen komt zonneschijn en ik ben ervan overtuigd dat de boyz dit seizoen tot een goed einde brengen (lees : niet degraderen).

Even ter verduidelijking : het uitblijven van nieuws op de website heeft niets te maken met het al dan niet goed presteren van de club. De website is altijd een persoonlijk initiatief geweest van mij. Vermits andere prioriteiten momenteel mijn leven bepalen (lees werk en baby op komst = geen plaats meer voor voetbal), is het voor mij niet mogelijk om net zoals vroeger bijna dagelijks nieuwtjes te posten op deze blog.
Dat de sfeer niet optimaal is bij de boyz zal ik niet tegenspreken. Steeds verliezen is nooit goed voor de moraal. Maar zeggen dat er niet meer gelachen wordt en dat er geen vriendschap meer is...... Integendeel. Ik mocht onlangs zelf nog ondervinden dat het nog steeds plezierig vertoeven is daar. Het weer maakte trainen onmogelijk, maar toch bleef heel de groep lekker lang en gezellig in de kantine.

Dus aan alle losers die zich blijkbaar gesterkt voelen door het mindere presteren van de boyz.... Zoek eens iets anders belangrijk in je leven.

Luchtbal is een speciale club met een speciale unieke sfeer met een aantal mensen die onwaarschijnlijk veel doen voor de club om deze draaiende te houden. RESPECT !

Jurgen

12:22 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-12-06

Luchtbalboys - Mariaburg 0 - 1

 

12:39 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

11-12-06

Luchtbalboys - Brasschaat 0 - 4

Iemand een verslag ?

10:17 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-12-06

Brecht - Luchtbalboys 2 - 0

Na een turbulente week zat er maar één ding op en als groep opstaan!

Vooraleer af te reizen naar Brecht, genoten we in groep van een spaghetti!

Een eerste helft waar de thuisploeg 2 keer door de buitenspelval kon glippen en hier één doelpunt uit kon scoren terwijl een overduidelijke handsbal van de thuisploeg niet werd bestraft met een logische strafschop!

Een tweede helft waarin we weer de echte groep zagen en dit zich ook omzette in het spel. Brecht werd onder de voet gelopen en opnieuw werd een terechte strafschop, na fout op Van den Bogaert niet gefloten. Rombout kopte op de paal, een bal werd van de lijn gekeerd en Guyke kwam alleen voor doel. Brecht kon hier niets tegenover stellen. Maar zoals zo vaak in voetbal, kregen we nog een doelpunt op counter tegen in de laatste minuut. Eindstand 2-0

Besluit: Een sterke groepsprestatie en dan vooral in de tweede helft die enkel door pech en enkele scheidsrechterlijke dwalingen niet met de drie punten werd bekroond!

De groep zakte af naar het Hoekske waar er nog tal van boerekes de kelen smeerden!

Laat ons verder werken op basis van de tweede helft en volgende week gaat Brasschaat voor de bijl!

lang leve de Boyz!

PS: om nog maar is het niveau van de scheidsrechters aan te tonen... Najim kreeg geel terwijl op het wedstrijdblad de gele kaart aan Max werd toegewezen....

Verslag : Peter Dossche

08:01 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-12-06

Einde blog ?

Misschien, misschien niet.....

Als het maar gedaan is met de onnozele, niet relevante, achterlijke en anonieme berichten !

Als de wedstrijdverslagen maar spontaan gepost worden door spelers en/of supporters !

10:38 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

29-11-06

Website

Beste voetbalvrienden,

Toen ik drie jaar geleden op Luchtbal aankwam, was al snel duidelijk, dat als ik niets speciaals zou doen, een plaatsje in de eerste ploeg er voor mij niet in zou zitten. Ik moest andere talenten bovenhalen om mij toch in de ploeg te spelen.
Het bouwen van een blog, alias website, leek me een ideaal idee om trainers en bestuursleden te overtuigen van mijn kwaliteiten als voetballer. En zowaar.... Het werkte.... In eerste instantie trapte K.B. erin, daarna ook B.S., zodat een plaatsje in de eerste ploeg mijn deel werd. Helaas voetbal ik niet meer in het fanionteam of het tweede team van Luchtbal (de trainers hadden na drie jaar door waar het mij om te doen was ;-)), zodat mijn enige echte reden om door te gaan met de website, de vriendschapsband is die ik met de club en spelers heb

.Ik heb vroeger al eens duidelijk gemaakt dat ik een hekel heb aan anonieme berichtjes, beledigende opmerkingen e.d.... Mochten zulke berichten anoniem blijven gepost worden dan zie ik mij genoodzaakt om deze website snel af te bouwen. Interne stubbelingen kunnen steeds kenbaar gemaakt worden, maar een "officiele website" is daar niet de plaats voor. Mijn goede vriend B.G. gaf het al aan. Andere clubs/spelers lezen de verslagen en reakties die op deze webstek gepost worden en kunnen daar hun voordeel uit halen. Ze zullen nu wel zeggen :" haha, het draait niet meer op de Luchtbal", of "we moeten extra opletten... het verhaal van het gewonde dier...."!.

Donderdag moeten jullie als team maar even samenzitten. Het klopt dat niet alles zonnegeur en maneschijn is, maar dat is nergens. Maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen, en een dialoog tussen alle betrokken partijen kan de wonde snel helen.

Lang leve het voetbal, lang leve Luchtbal en laat ze zaterdag en zondag maar effe "POEPIE RUIKEN" !

JJ

09:13 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-11-06

Rochus Deurne - Luchtbalboys 0 - 0

Dossche nachtmerrie van Rochus Deurne

Een moeilijke wedstrijd kondigde zich aan, maar mss ook de mogelijkheid om terug met de overwinning aan te knopen, want in deze reeks is alles mogelijk! Trainer Struyf bracht zijn motivatie over op de groep, Want hij wou niet liever dan de sterke reeks van Rochus te stuiten en de drie punten weg te kapen bij zijn ex-ploeg!
Van in het begin werden de boyz Onder zware druk gezet door een hoog storende thuisploeg. Doelman Dossche moest na enkele minuten een eerste keer zijn kunnen tonen op een reuze kans van de thuisploeg. De Boyz probeerden zich in de wedstrijd te knokken met de nodige foutenlast tot gevolg. Budu kreeg hierdoor een onterechte gele kaart waardoor hij de volgende wedsrijd een schorsingsdag mag uitzitten. Toch was het opnieuw Dossche die pal stond op een vrije trap van Rochus. Met grote klasse haalde hij de bal uit de bovenhoek! De boyz hapten naar adem, maar de thuisploeg bleef komen en opnieuw moest een Dossche redding brengen, deze keer met een voetveeg. En was onze doelman geklopt, werd het doelpunt wegens voorafgaande fout op Cox afgekeurd. Vrije trappen van Tirez en Van den Bogaert zorgden voor de enige dreiging van LBB.
Wat een opluchting bij het groen-zwarte legioen toen een uitermate zwakke wedstrijdleiding de eerste helft affloot.

De coach wees ons op onze taken en Sloot kwam te weten wie “Van Aelst” was. De tweede helft leek wel een kopie van de eerste met een goed voetballend Rochus dat zeer hoog ging spelen. Maar op wilskracht bleven de boyz overeind. Toch was het opnieuw Dossche die zich diende te onderscheiden met een heerlijke reflex zodat Rombouts de bal nog van de lijn kon werken. Het begin van een hele reeks interventies. Een te korte terugspeelbal van Tirez werd recht gezet, een voorzet onschadelijk gemaakt en enkele schoten geparreeerd. En nog was het gevaar niet geweken, en moest onze doelman zich opnieuw volledig strekken om een grondscherend schot uit de hoek te halen. Rochus dreef de druk nog op en twee minuten voor tijd leek rechtvaardigheid te geschieden en scoorde het de 1-0, maar de goden zaten luchtbal mee en voor de tweede keer deze middag werd een dolpunt al dan niet terecht of onterecht afgekeurd. En zoals het zo vaak is in het voetbal kreeg Rochus bijna nog het deksel op de neus, na mogelijkheden van Gerrits en Van den Bogaert. Gerrits kreeg nog onterecht een tweede geel karton en bijhorende uitsluiting; Ook hij zal er tegen Brecht niet bij zijn En zo eindigde de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel.

Op basis van inzet en wilskracht en het nodige geluk een broodnodig puntje tegen een sterk Rochus. Maar toch een speciale vermelding voor onze doelman!

11:05 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-11-06

LBB1 - Achterbroek 1 - 2

De eerste tien minuten heb ik gemist. En toen stond de ruststand al op het bord : 1-1.
Kris Defoort konde boyz al snel op voorsprong brengen, maar na tien minuten kon Achterbroek de stand terug gelijktrekken vanop een corner. Daarna was het al Luchtbal wat de klok sloeg. Op het zware veld werd zeer goed gecombineerd, maar de vele halve en hele kansen werden niet verzilverd.

Het begin van de tweede helft was een perfecte copy van het einde van de tweede helft. Luchtbal domineerde, maar Achterbroek bleef aartsgevaarlijk op de counter.
Het sleutelmoment van de wedstrijd, de terechte rode kaart voor een speler van Achterbroek na een fout op de doorgebroken Guy. Achterbroek met tien, maar een bijna zeker doelpunt verhinderd. En Luchtbal begon minder goed te voetballen tegen tien spelers. Of Achterbroek speelde het zeer tactisch. Iedereen trok naar achteren op twee spelers na, die zeer gevaarlijk bleken (Dossche bracht tot twee keer redding). Luchtbal bleef proberen en drukken, maar het leverde, behalve wat gevaarlijke standjes voor doel, geen doelpunt op. Tweede sleutelmoment, de laatste vervanging van Achterbroek, vijf minuten voor tijd. De nummer tien werd ingebracht en scoorde bij zijn eerste baltoets. Hoe die bal in het doel belandde is me nog steeds niet duidelijk, maar het was onwaarschijnlijk en zeer onverdiend. Daar kopen de boyz verder niets mee. Na een schitterende start, komen we nu met een 1 op 12 gevaarlijk dicht bij de achterste plaatsen van de stand.

16:52 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-11-06

Loenhout - LBB1 2 - 1

Iemand een verslag ?

09:58 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-11-06

Luchtbalboys - Meerle 0 - 0

Slechte wedstrijd naar het schijnt.... Geen doelpunten, dus een logische puntendeling....

13:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

30-10-06

Olympic Essen - LBB1 1 - 0

Verslag van een neutrale supporter :

Zondag 29 oktober 2006 15.02 uur een "objectieve supporter" stapt uit zijn wagen in de grensgemeente Essen en wordt direct naar het nabij gelegen voetbalveld gezogen door enkele "oooh's en aaah's". De afstand tussen parking en voetbalveld worden in draf afgelegd, want er is daar iets aan het gebeuren.......

Zondag 29 oktober 2006 16.48 uur er is inderdaad iets gebeurd in Essen, LBB heeft een mentaal tikje en een vooral nederlaag gekregen van de rood-gelen.

Tussen 15.02 en 16.48 uur is er voor de rest eigenlijk niet zoveel gebeurd wat werkelijk de moeite was.

Luchtbal had in de eerste 45 minuten meer balbezit en kon hier 2 goede kansen uit puren.
Een eerste, door deze supporter niet gezien, maar wel gehoord, had door Kevin al benut moeten worden (heeft hij zelf gezegd) en dan had er misschien een heel andere wedstrijd gevolgd.
De tweede was weer eentje voor Kevin, deze keer kon zijn volley geen net raken.

De tweede helft begon met een iets gretiger Essen. Zij zagen een schaarse doelpoging schitterend gered door Dossche. Na 25 minuten begrepen de boys dat er toch iets moest gebeuren om de volle buit te pakken. De doelman van Essen moest 2 maal gevat ingrijpen en een medespeler keerde nog, met met meer geluk dan kunde, een bal van de lijn.
Toen Essen al minuten had gewonnen met tergend traag de bal in het spel te brengen, in de hoop van eindelijk nog eens een punt te pakken, gebeurde het. Een slechte pass centraal, een uitschuiver achteraan en 1-0.

Een ramp is er niet gebeurd en verliezen zullen we nog, maar IEDEREEN, verbonden met de club moet eerlijk voor zichzelf zijn en uitmaken waar bij hem of haar een tandje bijgestoken kan worden om het geheel te verbeteren.(Heb het niet over de verkeerdelijk getrokken tand bij Bea)

"Objectieve supporter"

13:46 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

23-10-06

LLB 1 - Kaart 2 - 2

BG mist pingel

Net als FC Ekeren behaalden we op de laatste speeldag een mooi gelijkspel. Tegen één van de titelpredententen haalden we twee keer een achterstand op. Een eerste keer scoorde Max (op zijn Budu's) de gelijkmaker en een tweede keer scoorde Budu (op zijn Max's). Een echte wereldgoal naar het schijnt.
Deze wedstrijd werd ook nog gekruid door drie rode kaarten, waarvoor twee voor de boyz (Lex the Butcher and Spankie Spannie) en een gemiste penalty van Bjorn - ik mis nooit een pingel - Geertsen.
Een relevanter wedstrijdverslag mag altijd gepost worden als reaktie. Ik zal het dan wel op de frontpage zetten.

PS : de wereldgoal van Budu brengt hem naar de tweede plaats in de topschuttersstand van de boyz... en dat voor een verdedigende middenvelder die van de coach normaal gezien niet over de middellijn mag komen.

10:48 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

16-10-06

Sparta Linkeroever - LBB 1 0 - 1

Gisteren trokken de boys naar het dichtbij gelegen Sparta Linkeroever (of het vroegere St-Anneke). Na de eerste nederlaag van vorige week tegen een autoritair Oostmalle, hoopte iedereen dat deze toch lastige verplaatsing tot een goed eind zou worden gebracht.
Op training werd er scherp getraind en met een 9 op 9 op verplaatsing waren de spartanen gewaarschuwd. De vooruitzichten waren in ieder geval veelbelovend, met een schitterende grasmat en een heerlijk weertje begonnen de boys aan de match.

De wedstrijd zelf verliep al snel in ons voordeel. Wat geharrewar na een hoekschop in het begin, leidde meteen tot het eerste doelpunt voor de boys. Het was Geertsen die er met een lange teen 0-1 van maakte. Na deze vroege openingstreffer lieten de boys het initiatief aan Sparta, wat leidde tot steriel druk van de tegenstander.
Tijdens het tweede kwartier van de wedstrijd hadden de boys het toch niet onder de markt met deze jonge ploeg. De druk werd groter en Sparta kwam beter in de wedstrijd. Dossche hield ons een paar keer overeind en Lex moest zelf een bal van de lijn keren. Bij de boys werd rommelig gespeeld wat leidde tot veel balverlies.
Toch komen we er het laatste kwartier terug een beetje door. Slootmans had op slag van rust een aantal mooie kansen maar gescoord werd er niet. 0-1 bij de rust.

De tweede helft begon zoals de eerste was geeindigd. De boys zochten nu nadrukkelijker naar de verlossende tweede treffer. Een aantal mooie acties tussen Tirez en Gerrits, maar de laatste passes kwamen net niet aan. Buiten wat ongevaarlijke schoten uit de tweede lijn en het spelen van hoge ballen, waar onze verdediging absoluut geen problemen mee had, probeerde Sparta de druk van eigen doel weg te houden. Sparta ging het laatste kwartier zelfs met 3 spitsen spelen maar scoren zat er vandaag niet in voor deze jonge ploeg.

Toch even schrikken wanneer de ingevallen spits van Sparta plots alleen kon koppen op doel, Dossche redde met de vingers en de bal verdween via de lat in hoekschop. Luchtbal van zijn kant bleef de tweede helft gevaarlijk via ondermeer een bedrijvige Gerrits, ook Geertsen kon een paar keer dreigen maar zijn schoten mistten doel. Op het eind dwong Sparta nog enkele vrijetrappen af, maar de luchtmacht bleef overeind.

Zo werd een lastige veplaatsing tot een goed eind gebracht en konden we de nul op het bord houden. Een verdiende overwinning van de boys, ondanks gazettepraat, alleen bleef de verlossende treffer weg. Proficiat aan heel de groep, met een 14 op 21 hebben we onze start in derde zeker niet gemist !!!
Volgende zondag wacht met Kaart alweer een titelfavoriet. Na het recente puntenverlies mag Kaart zich geen uitschuiver meer veroorloven. Aan ons om de punten deze keer thuis te houden.

Met dank aan de geschorste Cox....

13:53 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

's Gravenwezel - LBB2 6 - 0

 

13:44 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-10-06

Zwart week-end

Niet alleen politiek een zwart week-end ook voor de boyz de eerste nederlaag van het seizoen. Zware 0 - 3 cijfers op het bord. Wie maakt er een verslag ?

Ook al onze satellietclubs hadden hun week-end niet. Edegem verlies, FC Ekeren verlies en Minderhout een gelijkspel.....

Volgend week-end is het weer aan ons !

18:33 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

01-10-06

VE Stabroek - LBB1 0 - 1

4 wedstrijden afgewerkt, 8 punten op de teller en nog niet verloren.

Luchtbalboys had duidelijk zijn start niet gemist.
Voor de vijfde speeldag trokken de Boys richting Stabroek, op papier een haalbare kaart maar na de 1 op 6 van vorig seizoen wou Stabroek de punten thuis houden en dat bleek ook bij aanvang van de wedstrijd.
Stabroek wilde Luchtbalboys op eigen helft vastzetten en zo de wedstrijd domineren, maar kansen creëren tegen een goed georganiseerd luchtbal was geen simpele opgave.
Na 10 minuten wedstrijd kantelde het spelbeeld al. Luchtbal ging de toon aangeven en bepaalde het tempo. De eerste grote kans was er voor aanvoerder Geertsen maar zijn kopbal ging naast. Het verdere verloop van de wedstrijd was vooral veel middenveldspel en weinig kansen. Luchtbal bleef baas en kon dat ook omzetten in een doelpunt. Tirez speelde in op Slootmans in de grote rechthoek, die kon de bal afschermen en met een heerlijke knal de 0 - 1 op het bord zetten. The boyz moesten nog eenmal bibberen want een afgeweken schot van Caliskan belandde op de lat en werd vervolgens weggewerkt door Rombaut. Al bij al een verdiende voorsprong.

De tweede helft stelde niks meer voor. Stabroek hanteerde de lange bal, maar verder dan wat geharrewar kwamen ze niet. Dossche kon zijn netten proper houden en dit voor de eerste keer dit seizoen. Langs de andere kant kon 3x Tim Gerrits en 2 x Max Van Den Bogaert voor gevaar dreigen.
Gerrits werd eerst foutief afgestopt door de doelman maar er volgende geen strafschop. Wat later infiltreerde hij tweemaal langs links maar knalde eerst op de doelman en wat later net voorlangs. Van Den Bogaert kon het publiek verwarmen met 2 schitterende volley's. De eerste bal hebben ze teruggevonden in Brecht, den tweede bal is op dit moment nog steeds spoorloos. eindstand dus 0 - 1.

Geen grootste prestatie van de Boyz maar deze overwinning werd wel uitbundig gevierd. Eerst in de kabine en de kantine van Stabroek ... daarna trokken we met de heel kern naar 't stad waar Patricia ons opwachtte met een heerlijke Goulash en veeeeeeeeeeeel boerrekes.
Alweer een geslaagde luchtbalavond.

12:04 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Sint-Job - LBB2 15 - 1

 

12:03 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-09-06

CL Pronostiek

UPDATE : de volledige speeldag is verwerkt. Meer info op de cl-site !Nog een laatste keer een verwijzing via de site van de boyz naar de website voor de Champions League, waar de eerste helft van speeldag twee verwerkt werd.

KLIK HIER

Kan ook iemand mij de doelpuntenmakers van zaterdag doorgeven ?! (ik weet dat er zeven keer werd gescoord waarvan : 1X Mustaq, 1X Johan, 1X Bruce ?, 3x Kevin ? + mis er nog één !)

08:37 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-09-06

LBB1 - Maria-t-Heide 1 - 1

Maria Ter Heide was de eerste tegenstander die vorig jaar ook in derde provinciale actief was. Tegenover de vorige tegenstrevers leek dit dus een haalbare kaart.
Het werd een vrij gesloten en felle wedstrijd. Rond het kwartier dwong Van Den Bogaert een vrije trap af. Geertsen zette zich achter de bal en krulde deze over de muur in het dak van het doel, 1-0.
De bezoekers kregen één grote kans voor de rust, maar Dossche redde knap.

In de tweede helft ging Maria Ter Heide op zoek naar de gelijkmaker. Cockx kwam twee keer te laat met een tackle en kreeg even veel gele kaarten, zo moesten we nog 25 minuten met 10 verder.
Kort daarop kregen de bezoekers twee grote kansen, de eerste werd door Dossche gered en de tweede spatte uiteen op de paal. De overtredingen en gele kaarten stapelden zich op, zodat Maria Ter Heide uiteindelijk ook met 10 kwam te staan. Gerrits had nog een actie in huis, maar besloot voorlangs.
Vijf minuten voor tijd werd de zoveelste goede actie van de bezoekende spits met het hoofd in doel verlengd. Zo eindigde een potige en slechte wedstrijd van beide ploegen op 1-1.

De stemming was een beetje bedrukt na de wedstrijd, maar naargelang de boerekes rijkelijk vloeiden, werden nog talrijke Maxi Vanderhaeghes gezongen. Het feestje werd voortgezet ten huize Lenders alwaar we op Chinees getrakteerd werden. Daarna trokken we nog naar de Cali voor Guy zijne verjaardag en ook daar bleven we drinken met een fikse kater als gevolg....

09:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

LBB 2 - FC Jong Merksem 7 - 0

Iemand een verslag ?

08:59 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-09-06

Meer - LBB1 1 - 2

Prachtige start voor de boyz in Green bekrachtigd met een overwinning in Meer.

Op de derde speeldag ontmoetten we opnieuw een daler uit tweede provinciale. Met onze 4 op 6 waren de mannen van Meer gewaarschuwd. Een prachtig complex met 3 biljarts verwelkomde ons. De thuisploeg bevatte vooral jonge gasten met de bijhorende snelheid en fysiek. Zij namen de eerste helft voor hun rekening.

Na een tiental minuten creërden ze uit een hoekschop een eerste open doelkans. Deze werd kort genomen, de spits draaide weg van zijn man en legde de bal panklaar neer aan het penaltypunt, maar de kans werd onbegrijpelijk naast getrapt.
Tien minuten later dolde de linkerflank met enkele van onze mannen, maar besloot in het zijnet.
In de 25e minuut achtte Geriits zijn moment gekomen, hij sneed vanop de linkerflank naar binnen, kapte enkele verdedigers uit en werd finaal foutief gestuit in de zestienmeter, strafschop, Geertsen achter de bal en ah ja, 0-1. Meer liet de achterstand niet aan haar hart komen en bleef beter combineren. De derde open kans werd wel benut. De linkerflank legde de bal achteruit richting penaltypunt en werd overhoeks binnengetrapt, 1-1. In de 35e minuut ontsnapten we opnieuw aan een achterstand, toen Dossche redding bracht op een doorgebroken speler. Zo gingen we gevleid rusten bij een 1-1 stand.

Voorlopig werden er nog geen vervangingen doorgevoerd, maar doordat ons middenveld zodanig overlopen werd, diende Geertsen na een kwartier in de tweede helft plaats te ruimen voor Defoort. Het systeem werd aangepast naar een 3-5-2 en we kregen grip op de wedstrijd. Slootmans nam een mooie actie voor zijn rekening, maar zijn schot zoefde naast. Tirez zag zijn vluchtschot gepareerd door de thuisgoalie, misschien zat er dus meer in. Die lieten zich in de tweede helft sporadisch voor ons doel zien, maar zonder kansen te creëren. 5 minuten voor tijd gebeurde het dan: Gerrits vertrok ditmaal vanop rechts omspeelde op sneheid 3 verdedigers en besloot met een puntertje door de benen van de doelman, 1-2. Enkele vervangingen en al dan niet geveinsde blessures later werd er afgefloten.
Opnieuw brachtten we dus de verrassing van de week zodoende dat de ploegen ons nu echt wel serieus moeten nemen. De vraag is alleen hoe we het er vanaf gaan brengen tegen mindere goden.... Mijns inziens nen dubbele chapeau voor Cox en Budu die een uitstekende partij neerzetten. Het klinkt misschien afgezaagd, maar nogmaals proficiat gasten !

10:46 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Lijnrechter sterft tijdens voetbalwedstrijd

Tijdens de wedstrijd tussen Sparta Linkeroever en Meerle (in onze reeks) overleed grensrechter Willy Talboom.

Bij deze willen wij de familie ons medeleven betuigen.

10:44 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

FC Ekeren - LBB 2 : 5 - 0

Na het verlies van onze ex-coach zijn reserven op de eerste speeldag, wilden we het hen, uit sympathie, niet te moeilijk maken en besloten we onze kat te sturen. Een forfaitscore is dus de enige logische uitslag.

Alle gekheid op een stokje...... De meeste van onze reserven zijn een lachtertje !!! En zeg maar dat jullie kapitein het gezegd heeft. NO MORE BULLSHITTING around guys.... Ofwel kom je voetballen ofwel blijf je thuis !

10:42 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-09-06

Champions League : Stand na speeldag 1

Staat op de "nieuwe" website !

10:52 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-09-06

CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE

Indien je meespeelt :

Graag je teamnaam + antwoorden op onderstaande vragen doorsturen naar cl_pronostiek@hotmail.com voor dinsdag 12 september (morgen dus) voor 20H45 !!!!

1. Wie wint de champions league ? (goed voor 15 punten)
2. Wie wordt de topschutter ? (goed voor 8 punten)
3. Hoeveel punten behaalt Anderlecht in zijn poule ? (het aantal punten zal ook het aantal bonuspunten zijn dat zal worden toegekend)

Gekozen wedstrijden voor de eerste speeldag : (dit jaar 5 punten voor een juiste uitslag) :

12 september :
Galatasaray - Bordeaux
PSV - Liverpool

13 september :
Hamburg - Arsenal
Anderlecht - Lille

Om vanaf nu de niet geïnteresseerden in dit spel niet meer lastig te vallen, is er een nieuwe site gemaakt waar alles van dichtbij gevolgd kan worden.
KLIK HIER

10:36 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

10-09-06

Luchtbalboys - Ver. Hemiksem 1 - 1

Een mooie 4 op 6 na twee wedstrijden.
Of de puntendeling tegen Hemiksem meer dan verdiend was of misschien zelfs wat te weinig, kan ik niet zeggen... Maar er zal vlug iemand een verslag posten als reaktie ?! Niet ?

De eerste flarden die ik opving : we hadden moeten winnen.... Budu laat scoren en scoort... Rode kaart..... Waar blijft dat verslag !!!

22:46 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-09-06

Mariaburg - LBB1 1 - 2

Na een eerste poging van Tekkie om een verslag te posten via de minichat (wat natuurlijk niet gaat), hier zijn tweede poging... waarvoor dank !

Als openingswedstrijd mochten de Boys op bezoek bij Mariaburg, vorig jaar nog middenmotor in tweede, maar door de hervormingen gezakt naar derde.
Mariaburg is één van de promotiekandidaten en begon dus als favoriet aan de wedstrijd. In de eerste helft die vrij gesloten was, werd de thuisploeg goed afgehouden en kon deze slechts één uitgespeelde kans afdwingen. Deze werd echter door Van Staen naast doel besloten. Verder was er enkel gevaar op stilstaande fasen. Zo werd er in de 44e minuut een vrije trap onder de muur door in doel getrapt, 1-0. Een psychologisch zwaar moment voor onze Boys, zo vlak voor rusten.

Coach Struyf pepte de manschappen op en gaf nieuwe instructies. De hele tweede helft werd er press gezet op de thuisdefensie. Met nog een halfuur te gaan werden dan ook nog Slootmans en Gerrits ingebracht ipv Defoort en Audenaert. Gerrits was een echte geseling voor de Ekerse verdedigers. En dat wierp zijn vruchten af. Een slecht ontzetten kwam in de voeten van Geertsen terecht en die wist met een magistrale lob vanop 35 meter de thuisgoalie te verschalken, 1-1.
Bij een vlijmscherpe counter van Mariaburg hielden we ons hartje vast, maar ook nu werd deze slecht uitgespeeld. Tien minuten voor tijd werd een goed opzittende Gerrits foutief gestuit, doch Slootmans nam over en deze dwong een penalty af. Geertsen achter de bal en dan weet je hoe laat het is, 1-2. Er volgden nog enkele kansjes, maar gescoord werd er niet meer.
Vreugde alom bij het laatste fluitsignaal, want weinigen hadden hier op gerekend. Net zoals vorig jaar stond er een team op het veld en dan is er veel mogelijk.

Nogmaals proficiat gasten!!!

22:45 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |