05-02-06

LBB 2 - KFC Brasschaat B 4 - 1

Waar de heenwedstrijd nog met veel moeite werd gewonnen van Brasschaat (met de hulp van vier jongens van den één), was de terugwedstrijd achter de blokken eigenlijk een makkie. De tegenstander was veel minder sterk dan vorige keer. Daar konden wij al snel van profiteren. Twee keer werd Brahim weggestuurd door JJ, twee keer kon hij netjes afwerken. In die eerste helft, waar Stefke nauwelijks op de proef werd gesteld hadden we nog een aantal kansen, maar die werden telkens niet niet afgewerkt. Met een twee - nul voorsprong gingen we de rust in.

In de tweede helft werden Jimmy en Steven Rombout vervangen door Faisal en Popol. Er werd veel slordiger gespeeld, zelfs een beetje paniekerig, maar ondanks matig spel scoorde Popol op voorzet van Brahim de 3 - 0. Helaas zag de scheidsrechter ergens buitenspel..... Niet veel later kon Brasschaat de aansluitingstreffer scoren. Tony hield het toen voor bekeken en ons laatste wissel werd opgebruikt. Onze flanken waren net zoals vorige week niet echt sterk bezig en dat resulteerde in veel druk door de tegenstander (voetbal is meer dan aanvallen alleen). Maar de oudjes hielden achter alles goed dicht en als dat al eens niet lukte verkwanselde de jonge bende van Brasschaat de kansen (als de bal niet tussen de palen komt, kan je nooit scoren). Het werd uiteindelijk nog 4 - 1. Onze oude krijger Dave scoorde net zoals vorige week en Brahim kon uiteindelijk nog zijn derde tegen de netten knallen.

Een verdiende zege voor onze "jonge" jongens, waar de gemiddelde leeftijd denk ik een stuk boven de dertig uitkwam....

10:20 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De Coördinator Ge moogt gerust zijn, met al die oudjes. De driehoek die de eerste helft post vatte op het middenveld kwam gezamelijk aan 107 jaar. Ik denk dat Brasschaat ongeveer aan de helft kwam!

Gepost door: Sven | 06-02-06

de oude garde Een mooie prestatie van de oude garde tegen een ploeg waar de gemiddelde leeftijd 17 jaar was. ons oude maar solide centraal middenveld (Sven, dave, jaco) hield al dat jong geweld goed in bedwang!!!

Volgende week dezelfde prestatie tegen olympic, mijn ex-club

Greetz,
jaco

Gepost door: Blonde god | 07-02-06

De commentaren zijn gesloten.