06-02-06

Bezemheide - Luchtbalboys 0 - 2

In een wedstrijd tegen één van de "kleintjes" uit de reeks valt er eigenlijk altijd weinig eer te behalen. Iedereen verwacht er drie punten, goed voetbal en veel doelpunten... Maar dat in de praktijk omzetten is niet eenvoudig.

Tim Gerrits begon op de bank wegens rugproblemen (zeker na de portie hete zalf vooraf), evenals skifanaat Steven Rombout....Guy Lenders moest gekwetst afhaken (kapsel van de knie).
De hele wedstrijd werd gedomineerd door de boyz, zonder dus goed te voetballen. De kansen stapelden zich op, maar geen van die kansen werden verzilverd. Johan scoorde, maar de scheids zag ergens buitenspel.... Bjorn kopte op de deklat. Op het halfuur kon Mario de bal wegwerken, deed dat niet en in het daaropvolgende duel struikelde de bij hem lopende Bezemheider..... Rood voor Mario en de boyz met tien verder. Met tien tegen elf kon Bezemheide nog altijd niet voor gevaar zorgen en wij kwamen toch verdiend op voorsprong voor de rust. Vrije trap van Bjorn op het hoofd van Jile, die zijn derde van het seizoen kon scoren.

Na de rust mocht Tim Gerrits toch invallen. Hij zorgde midden de tweede helft voor de penalty waaruit Bjorn zijn zestiende van het seizoen mocht binnentrappen. 0 - 2 wedstrijd gespeeld.

Zoals gezegd... Het allerbelangrijkste zijn de drie punten....
Consternatie achteraf toen bleek dat op het wedstrijdblad stond :
Bezemheide - Luchtbal in cijfers : 0 - 2
Bezemheide - Luchtbal in letters : twee - nul

Het illustreerde deze vreemde namiddag....

Volgende week revanche pakken voor het gelijkspel van de heenronde tegen de onze Turks vrienden..... !

10:43 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

3 puntjes Boyzzz,

In een lekker seizoen zit altijd wel een draak van een match of 2 en als je die dan kan afsluiten met 3 punten is het een feit dat de scudetto richting blokkenstadion komt !!!
Héél goed spelen en verliezen (wij kennen er alles van ) of een draak met 3 punten .... ik weet wat ik wil zene... !!!

Wij gingen ook weer lekker van start ...1' slechte terugspeelbal en 1-0 achter op ST Anneke, dan weet ge genoeg.
Vanaf dan de match in handen genomen en op 1 van onze doorbraken ging de Anna-libero in de fout met rood als gevolg.
Nog 65' tegen 10 dat moet lukken...in de rest vd eerste helft nog 7 open kansen ...en 1-0 St An...????
Tweede helft een ontketend FCE en van 1-0 naar 1-3 vooral door de inbreng van de 18-jarige Yannick FOND (ex-Luchtbal) hé Roger.
90' 2-3 en het Wortel-spook kwam weer even boven, maar even later het eindsignaal : St Anneke - FCE olé olé 2-3 !!! 3 punten !!!

T 1

Gepost door: José M. | 06-02-06

Weinig te zeggen Het was inderdaad een zwakke match, om echt snel te vergeten. En ja Ken ik ken Fondje nog goed, het is te hopen dat jullie nog veel plezier aan hem mogen beleven.
Roch

Gepost door: robes | 06-02-06

De commentaren zijn gesloten.