11-02-06

Olympic Deurne - LBB 2 3 - 0

Na twee relatieve goede prestaties van de reserven van de Luchbal, alweer een tegenvaller. We werden kansloos verslagen. Af en toe werd er met inzet gespeeld, maar de afwezigheid van twee mee verdedigende flanken en twee goede spitsen resulteerde in de onvermijdelijke nederlaag.

De eerste helft werd vooral gekleurd door het optreden van de scheidsrechter en een blunderende doelman.... Nadat eerst de scheidsrechter al een aantal rare beslisingen genomen had, belandde een ongevaarlijke "omhaal" van Gio zowaar in het doel. Ik zou het kunnen steken op de zon (maar die was er niet) of op Sven (die na vijf Hoegaardes toch werd opgetrommeld om te spelen), maar die bal had ik moeten hebben...
Spanoghe vocht een verbeten duel uit met Balacic (ooit een wonderkind, vooral in zaal, maar nu iets te veel langs de Mac Drive gepasseerd ;-)), maar verder viel er weinig te beleven in de eerste helft, waar Olympic overwegend balbezit had.

De tweede helft werden we opnieuw overspeeld door Olympic. Enige spelers op niveau waren de al wat oudere jongens.... maar die konden het tij niet keren. Verder dan drie ongevaarlijke schoten tussen de palen kwamen we niet.... Olympic kon daarentegen nog twee keer scoren. Drie - nul voor Olympic..... Zeker en vast verdiend voor de thuisploeg !

23:10 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.