12-02-06

Luchtbalboys - Turk Sport 3 - 1

Wedstrijd waar de boyz snel op achterstand kwamen (via een strafschop). Gelukkig werd de situatie snel rechtgezet (Greg). In de tweede helft maakte de sneeuw voetballen steeds moeilijker maar uiteindelijk gingen de drie punten verdiend naar de boyz na een doelpunt van Kris. Tim Gerrits legde uiteindelijk de 3 - 1 eindstand vast. Een kort verslag... Mocht iemand zich geroepen voelen om een leuker verslag van deze wedstrijd te maken... Be my guest....

22:18 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Een waardig kampioen? Wegens een vrije speeldag maakte ik ervan gebruik is naar de leider te komen zien, en om de turken te scouten. Maar wat een zwakke partij van een ploeg die vindt dat ze een terechte kampioen is. Oké, de staat van het veld was slecht, maar dat was voor beide ploegen. Maar waar was de gedrevenheid van de wedstrijd tegen ons? Waar was het organisatorische? Nee jongens, als jullie zo verder blijven doen gaan jullie het nog zeer moeilijk krijgen en zal de promotie der wel komen maar zonder glans!
Ik zouu zeggen herpak jullie en laat zien dat jullie en waardige leider zijn en er maar één ploeg is die recht heeft op de titel! Succes!

Gepost door: Een reeksgenoot | 13-02-06

Motivatie? De laatste tijd gaat er veel de ronde over mensen die blijven en vertrekken. Na enkele consumpties te hebben genuttigd mocht ik vernemen dat het grootste gedeelte van de ploeg reeds bijgetekend had, met sommige nog gepraat moest worden en dat er ook al enkele zeker e vertrekkers zijn. Onder die vertrekkers, Wauters , Slootmans en Verhuslt, net als De Borggraef, die nergens te bespeuren was. Ik vind het knap van de club dat ze deze mensen laten spelen zolang ze bij het groen-zwarte legioen zijn aangesloten, maar kan dit wel? Waar was de motivatie van deze jongens heen? Is het alleen maar toeval dat net deze drie pionnen de zwakste schakels waren? Ik kon me niet van de indruk ontdoen dat deze jongens er niet meer met hun gedachten bijzijn en een gebrek aan motivatie toonden. Nu moet ik ook zeggen dat ik niet 1 naam kan geven die wel goed was gisteren. En Waar was De Borggraef?

Gepost door: N.WA. | 13-02-06

vuurke stook Ik kan niet zeggen dat het een mooie wedstrijd was gisteren, Mr of Mevr N.WA. (laf dat je je naam niet vernoemt trouwens), maar toch wil ik de drie jongens Wauters, Slootmans en Verhulst) in bescherming nemen! Als kapitein van de ploeg had ik gisteren nooit de indruk dat deze jongens moedwillige flaters hebben begaan of geen inzet hebben getoond en (of ze onze club verlaten of niet) denk ik niet dat ze Luchtbalboys nog in de steek zullen laten dit seizoen.
Verder denk ik dat het wijselijk enkel zulke beschuldigingen neer te schrijven als je met concrete bewijzen kan komen en daar twijfel ik enorm aan. Wij zullen dan ook niet meer reageren op dergelijke domme uitspattingen van mensen wier doel enkel het besmeuren van onze groen-witte club is!!!

Greetz, your captain, B.G.

Gepost door: Björn Geertsen (dit keer niet als Manfred) | 13-02-06

bullshit!! N.WA. ik denk dat je gisteren idd een paar boerkes teveel hebt gedronken anders zou je zo'n flauwekul niet durven verkondigen. Raad je aan om best nog eens je bronnen goed te raadplegen want het is niet omdat spelers nog niet getekend hebben dat dit wil zeggen dat ze dit ook nog niet gaan doen. En dat je dan daaruit kunt besluiten dat we zouden spelen zonder de nodige motivatie vind ik helemaal belachelijk. Heb altijd alles gegeven voor de boyz en zal dat ook steeds blijven doen zolang ik hier ben. Het raakt me dan ook dat laffe mensen zoals u dit durven argumenteren.

Wat de wedstrijd van giteren betreft geef ik toe dat het spelpeil alles behalve goed was. Maar wie kan er wel een heel seizoen op niveau spelen?

ps: Bjorn bedankt voor de woorden

Gepost door: budu aka Tim Wauters | 13-02-06

Wat een onzin De wedstrijd was mss van een bedenkelijke kwaliteit, maar de 3 punten blijven op Luchtbal. En dat het niet mooi was, bewijst dat we met inzet de drie punten hebben behaald.
In elk geval vind ik het beschamend hoe iemand als u zich zo durft uit te spreken over bepaalde spelers. Misschien teveel panorama gekeken? Of is deze uitspraak ook Chinees voor U?
In elk geval hebben wij tot op heden een mooi parcours afgelegd en dit is dan ook de verdienste van het collectief.

Ik zou dan ook voorstellen uw meningen voor uzelf te houden !

Aan de respectievelijke spelers zou ik zeggen, trek het jullie niet aan, wij boyz weten beter!

Tot donderdag.

Gepost door: Dossche | 13-02-06

What the fuck ?! NWA ... ????? ... is dat niet die hopeloze "rap"groep van de jaren stillekes ? Ik denk het wel ... hopeloos net als jouw reactie. Hoe kan je stellen dat wij niet gemotiveerd zijn. De longen heb ik de zondag uit mijn lijf gelopen (net zoals mijn ploegmaten) ... met gevolg dat de reuzekansen in het slot vd wedstrijd nog gemist worden. Als je weinig matchritme hebt kan je niet verlangen dat een speler onder zulke zware omstandigheden (staat veld) gedurende 90' de pannen van het dak speelt. En trouwens, net zoals Budu, het is niet omdat je nog niet getekend hebt, dit wil zeggen dat je effectief weg wil. Al eens bij stil gestaan dat het bestuur nog steeds niet met mij aan tafel heeft gezeten. Moet ik mijn contract dan zelf opstellen en tekenen of wat ?! Een triestig figuur ben jij N.WA. Hope 2 meet you 1 time.
Maar wij, the boys in green, nen hoop toffe kerels bijeen, weten wel beter. Merci voor de steun boyskes .. You'll never walk alone !!
Sorry Manfred, maar dit kan ik toch echt niet zo laten.

Gepost door: Jile | 13-02-06

Onwaarschijnlijke zever Wat er de laatste tijd op onze site verschijnt van mensen die commentaar hebben op luchtbal is niet te geloven. Het is enkel jaloersheid die dergelijke uitspraken kan voeden. Het anoniem blijven van de betrokkenen getuigt hiervan.

Luchtbal is meer dan eens een groep kameraden die als één team speelt en als één team wint of verliest.

Er is dit jaar geen enkele keer een probleem geweest in de spelersgroep, de enige rotte appels zijn zij die niet bij de ploeg horen en dan maar via deze weg hun frustraties kwijt proberen te raken.

Ik wens ieder van jullie wat meer gezond verstand en verdraagzaamheid en ik wens onszelf een onvergetelijk jaar waarin Luchtbal toont dat het een ploeg is waar elke ploeg in vierde jaloers op is.

NWA, hetgeen voor mij betekent: you Never Walk Alone

Gepost door: Guy | 13-02-06

go boyzz nog 7 weken de 3 punten pakken... wa ne zever, als je al heel seizoen aan kop staat kan het wel eens zijn da je af en toe eens een mindere match speelt, maar je ze toch dan winnend afsluit is dan toch de verdienste van heel de kern(en zo word je ook kampioen, en terecht ! hoop ik!)Heb ook zo kampioen gespeeld met olympic, der zijn zo van die matchen he...p.s.bjorn jij bent een fantastische speler/gast zowel erop als ernaast(veld he) vergeet ni wa je hebt beloofd he, gr. bam

Gepost door: bam | 13-02-06

Laat niemand de groepssfeer verzieken boyz....
Ze lullen maar wat !

Gepost door: JJ | 15-02-06

door een vuur... gaan voor elkaar,dat is wat er gebeurd bij de boys!!! Ongeacht of ze al hebben getekend of niet!!! Al wat de rest hier komt vertellen is jaloezie en het gene wat zij missen op hun club!! Bam bedankt voor de toffe reactie en nog veel winnen met donk!!!!

Den délegé

Gepost door: jaco | 15-02-06

De commentaren zijn gesloten.