22-02-06

Cl-pronostiek : kwartfinales - speeldag 2

Beste Chinezen,

Een dieptepunt in de pronostiekgeschiedenis van de CL-prono. Slechts 2 van de 22 spelers wisten met twee (van de woensdag-)wedstrijden te scoren.... 8 spelers met 1 wedstrijd en maar liefst 12 deelnemers zonder punten.
Een absolute erevermelding voor Max Bardi (hij ging alles juist hebben), Vinnie Jones (speciaal dit week-end naar de Chinees geweest en ziek teruggekomen) en Lappemand United (Jile, die met zijn eerste echte prono brokken ging maken) die geen enkel punt sprokkelden op de acht wedstrijden samen.
Dat dit een les moge zijn... Spelen op verrassingen brengt soms meer op !

De rangschikking na de kwartfinales kan geconsulteerd worden in de linkerkolom.

23:33 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wederom geflikt... Vrienden,

de ene grote nummer 10 nekt de andere !!!
Johan Micoud kopt in de laatste minuut van de wedstrijd het leder in ht Weserdoel ...3-2, Bassi die op een gelijkspel gokte ( insiders voorspelden dit, lees Zeuhn Ye ) wordt hierdoor 2 geldige punten en de derde plek in de stand afgepakt....Een ingeving van een Franse balvirtuoos of een fout in de onderwereld ?

Buiten dit om ben ik een gelukkig man ; Frenkie R. kwam met zn 15 Barcelonezen de wet dicteren op Stamford Beach ! Héérlijk is het om de jongens te zien ballen ( in Antwerpen durven we ook wel is zeggen ; die zén mé ons kloote ont spele...) Del Horno en andere vetbetaalde spelers liepen achter het leder als nooit tevoren ! José M. trok nog méér achteruit dan hij anders al doet, sebiet spelen ze achter dn tribune !!! Chelsea Awoert !!!!
Forza BARCA !!! Bedankt Koning Voetbal die volgens mij in Catalonie woont !!!

Goetjes vanuit het zonnige Barcelona, Frenkie R.

Gepost door: Frenkie R. | 23-02-06

De commentaren zijn gesloten.