27-02-06

Valentijnsquiz

Wat een fijne avond alweer. Het quizbestuur had het perfect geregeld.... Mooie prijzen, leuke vragen, een mooi decor....

Het begon al met de piramideronde... Euromuntjes herkennen (we geven ze gemakkelijk uit, maar weten niet uit welk land ze komen), Gemeentes met een N (Nederzwalm, Nukerke, Noorderwijk en Nederese waren niet correct, want deelgemeentes van.... Nijlen, Niel (hey Maxie, wakker worden dat is vlak bij u)), google-banners plaatsen... Hoe komen ze er op. The Fab Four (vorig jaar de Fab Six, maar door de transfers van Guy en JJ fel verzwakt) pakte onmiddellijk de leiding... De Drie wijzen en Jaco, David's Harem, FC Soufflé, zelfs het professionele quizteam Fie & the Hollywood Bananas moesten daar het onderspit delven...

Enkele rondes later namen de professionele quizzers het roer over, maar dat was volgens the Fab Three enkel de schuld van Dimitri Andries, die rondes lang probeerde het mysterieuze woord te achterhalen, maar daar helaas niet in slaagde.
Er volgde een stortvloed van vragen over giftige kwallen, giftige vruchten, vervlogen F1-legendes, Antwerpse Handjes.... De quizmaster (aka Giovanni Lombardi), kon het toch niet laten om een vraag over zichzelf in de quiz te stoppen, wat voor de volgers van de CL-pronostiek dus een makkie was.
Finaal werd er besloten met de muziekrondes.... 26 extra punten te verdienen. Helaas was het voor de meeste ploegen punten verliezen want daar werd abominabel slecht gescoord.... Lag het aan de drank ? Ik persoonlijk denk van niet, want de ondertussen Drunk Four scoorde daar wederom ontzettend hoog (net zoals bij de drankrekeningen) om zo te eindigen als runners-up van de quiz !

DE EINDSTAND

1. Fie & hollywood Bananas 152 punten
2. The Fab 4 144 punten (Bassie, Vami, Bjorn en Dimitri Andries)
3. Baywatch boys 129 punten
4. Baywatch girls 128 punten
5. Bull Balls 127 punten
6. Simpel Minds 127 punten
7. De 3 wijzen en Jaco 126 punten (Jaco, Lenderese, Maxie en JJ)
11.Davids Harem 119 punten (Spanoghe, Anneke, Wendy en Daisy, die hun hoge puntentotaal enkel danken aan het samenwerkingsverbond met de tafel achter hen)
13.FC Soufflé 104 punten (met de Einsteins van de Luchtbal : Budu, Tim Gerrits, Jile en Yves)

Ik mag besluiten dat het een fijne avond was en dat er hopelijk volgend jaar weer zo'n quiz op het programma staat !
Aan de organisatoren : keep the good work !
Aan de gastpresentator : be there again, next year !

12:58 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Thanks bedankt voor de lovende commentaar!
Uiteraard volgt er volgend jaar weer een kwisje. Volgens hetzelfde stramien want waarom een succesformule wijzigen?
Alleen met het woord "gastpresentator" heb ik het een beetje lastiger. Luchtbal is en blijft immers mijn "cluppie".

GL

Gepost door: Giovanni Lombardi | 27-02-06

Website De overigens zeer terechte winnaars van de kwis hebben naast dezelfde T-shirts en een stempel met hun naam erop, een eigen website als kwisploeg. Zeker het bekijken waard...
Misschien een idee voor "de 3 wijzen en Jaco"?

Gepost door: Giovanni Lombardi | 27-02-06

Hebben tenminste... ... Eerlijk gespeeld en alle hulp van andere quizploegen geweigerd om zo toch vooraan te eindigen. Wel vreemd dat wij met onze zevende plaats toch nog konden kiezen voor de waardebonnen van 200 EUR van Arabesk....

Gepost door: De drie wijzen en Jaco | 27-02-06

Haha !!! Da was een 2, een 0 en daarachter een golfke JJ, maw € 20 !!
Maar hou het maar op € 200 , zal er in de winkel ook een 0 achter zetten !!!

Gepost door: t3 | 28-02-06

Super avond !!! Giovanni, Knap werk man !!! een super in elkaar gestoken kwis, toffe vragen een lekker glaasje jenever....en mooie prijzen !
Ik ga regelmatig kwissen , maar deze hoort bij de top - 3 !!!

Ook de clubleiding zorgde weer dat alle erop en eraan was !
Dn Beer voor den toog ipv erachter, de president van links naar rechts hollend en alle leden vh feestbestuur getooid in schitterende t-shirts hard werkend ....proficiat aan iedereen !

Jammer dat er een prof. kwis ploeg aanwezig was, De Bananas uit Hollywood ...keb mijn bedenkingen....ik verlies al ni graag ...en dan zo .....ik zal wat ik denk en tegen hun gezegd heb maar niet schrijven, want dat was niet mooi ....

Toch moet ik mijn ploeg feliciteren ; eigenlijk eindigden we ook eerst hé, zonder die bananas !
Vami wist zich als muziekspecialist wederom te onderscheiden...The Captain is een man met een zéér hoog IQ en weet vragen van allen aard...Driezeke die het woord niet vond, maar er héél dicht bij zat (vrijetijdsdilemma ipv werkgelegenheidsprogramma...? ) maakte zijn fout goed na de pauze door enkele zéér aardige vragen op te lossen ( hij was ook dn enkele die cola dronk, dus...)
Ik zelf, Georgie Best, (5de Beattle en ook verslafd aan vrouwen , drugs en alcohol, om over het gokken nog te zwijgen ) loste de sportvragen en hoofsteden op, ook zwarte voetballers waren géén probleem (als ge trainer bent geweest bij the Boyz ).

Nen dikke proficiat aan alle teams voor de leuke avond en als de andere teams dn helft van onze rekening moesten betalen zal KV Luchtbalboys een gouden zaak hebben gedaan !

Tot volgend jaar, same place, same teams without one, same G.L.

KB

Gepost door: Frenkie R. | 28-02-06

punten ??!!! even wa rechtzetten.... onze hoge score hebben we eerst en vooral ni te danken aan de tafel achter ons!! maar aan spannie zelf.
ten tweede.. als wij die achter ons ni hadden geholpen.... en wij als den harem wisten als enigen de 5 jeneverkes.;. dus hoe zit het nu met die mannen die altijd stoefen met hunnen drank..
en tijdens ne quiz moogde toch nog praten maar da wil ni zeggen da ge gegevens uitwisselt he

Gepost door: den harem | 03-03-06

Profploeg? Als je profploegen wil vermijden op je quiz, dan zal je met invitaties moeten gaan werken vrees ik.
Ploegen gaan uitschelden omdat ze voor je eindigen vind ik dan weer heel zielig. Iedereen wint graag. Maar moeten alle coureurs dan maar Armstrong uitschelden in de Tour omdat ze niet konden winnen? Is misschien nog een idee, beweer gewoon dat "die profploeg" aan de doping is, als dat je geweten (en je gekrenkt ego) kan sussen ;-)
Afijn, groeten van een collega "proffesionele quizploeg" van Fie en haar Bananen.

Gepost door: psychowim | 27-04-06

De commentaren zijn gesloten.