05-03-06

Jong Merksem - Luchtbalboys 0 - 3

Even was er twijfel. Moest de wedstrijd wel gespeeld worden. Teletekst zei van niet, de website van de bond liet er geen twijfel over bestaan : de scheidsrechter zou ter plaatsen beslissen.

Het veld lag er excellent bij, zodat de scheidsrechter niet hoefde te twijfelen. Spelen.... Max zijn collega's dachten er even anders over en riepen hem op net voor de wedstrijd zou beginnen. Had hij bij de eerdere keizersnede de tweede laten zitten ? Jimmy nam zijn plaats in.

De eerste helft was een prachtig schouwspel. Luchtbal speelde een degelijke wedstrijd, de tegenstander voetbalde uitstekend mee en het arbitraire trio had op geen enkel moment problemen de wedstrijd onder controle te houden. Het eerste doelpunt viel na een kwartiertje, maar het doelpunt werd overigens terecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Het bleef zoeken naar het gaatje in de verdediging van Jong Merksem en toen dat niet te vinden bleek, borstelde onze topschutter van buiten de zestien de bal maar netjes in de winkelhaak. Zijn nummer 17 van het seizoen. Nummer 18 volgende wat later, toen hij een terecht toegekende strafschop mocht omzetten.

De tweede helft was nog beter dan de eerste. Het bleef zoeken naar het gaatje, maar de boyz wachten geduldig af... Tot Jile van buiten de zestien de bal pardoes tegen de netten knalde. 0 - 3 en wedstrijd gespeeld.
Vanaf dan was het enige doel nog de wedstrijd te controleren, zonder de ledematen in gevaar te brengen. Dat lukte iedereen behalve Tekkie, die zich nog ongelukkig kwetste.

Alle gekheid op een stokje.... Nog vijf wedstrijden te gaan... Nog vier te winnen en we bereiken het doel waar we met zijn allen al een heel jaar naar streven. Het lijkt erop dat de titelstrijd zich zal beperken tot vier ploegen, vermits Sint-Job en Zijndrecht het dit week-end lieten afweten..... Vier ploegen voor drie plaatsen... Het zal nog spannend waren...

19:52 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

3 puntjes !!! Boyzzz,

Wat altijd een minderleuke trip is richting sportpaleis hebben jullie goed gedaan , 0-3 bij de lastige Jong Merksemmenaren...belangrijk !!! 3 punten en de rest is bijzaak !!!
We komen dichter bij het doel !!! " LA

Gepost door: Frenkie R. | 06-03-06

3 puntjes !!! Boyzzz,

Wat altijd een minderleuke trip is richting sportpaleis hebben jullie goed gedaan , 0-3 bij de lastige Jong Merksemmenaren...belangrijk !!! 3 punten en de rest is bijzaak !!!
" LA SCUDETTO " !!!
Stel u voor dat op dezelfde zondag jullie de scudetto binnenhalen en bij ons de zekerheid er is dat we niet meer kunnen zakken ...da wordt 100 % een LUCHTBALGRIEP , lees ; zéér dronken !!!

Wij speelden een zeer degelijke partij en wonnen met 10 man (V Thillo rood na 55') met 0-2 op Brasschaat ! Kaart en Hemiksen verliezen en Wintam gelijk ! Goede zaken voor de parkploeg !
Volgende zondag de levensbelangrijke partij thuis tegen Wintam, mits winst slaan we een kloof met Hemikseml en Wintam van respektievelijk 9 en 7 punten ... dan ziet het er goed uit !

Op Sint - Job zal ik er zijn hé vrienden ! Suc6 zondag !

Jullie vriend en eerste supporter, en altijd positief, das ook belangrijk, Bassie alias Frenkie R.
We komen dichter bij het doel !!! " LA

Gepost door: Frenkie R. | 06-03-06

opdracht volbracht Het is niet altijd zo simpel als het wel zou lijken en dat was zondag niet anders. Onze jongens wat zenuwachtig zoeken naar een doelpunt tegen een pittig stevig tackelend Merksem. Dus het voornaamste na de drie nul was kwetsuren vermijden. Spijtig van de zware fout op Tekkie op het einde van de match. Hopelijk valt het mee want gekwetsten kunnen we nu missen als kiespijn. Jongens nog even volhouden en wees vooral niet de moeilijkste tegenstrever van jezelf.

Het bestuur RoWi

Gepost door: robes | 07-03-06

De commentaren zijn gesloten.