15-03-06

CL-pronostiek : laatste wedstrijd achtste finales

Inter versloeg Ajax met het kleinste verschil. En zowaar... The Old Warrior had weer de correcte uitslag voorspeld voor deze wedstrijd. Hij behaalde maar liefst 14 op 24 met zes wedstrijden (van de 8) waar hij punten kon verzamelen.
Giovanni Lombardi, T7 en Mr. Pornostiek hadden ook de juiste uitslag. Alle andere behaalden twee punten op onze ex-nummer één na (FC Ditske) en Gallas die rekenden op een overwinning van de Amsterdammers.

Hou vanaf nu ook de WK-voetbalpronostiek in de gaten. Er kan vanaf nu ingeschreven worden (10€). Deze mag aan mij of Bjorn overhandigd worden met vermelding van de teamnaam of gestort worden op 220-0523872-11 met vermelding van teamnaam + WK-voetbalpronostiek.
We beogen op zijn minst 50 deelnemers, waardoor de prijzenpot fameus zou kunnen zijn. (de eerste drie winnen geldprijzen 350-150-50€ als de 50 deelnemers worden gehaald).

09:39 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Prono's voor eerste speeldag kwartfinales Lyon - Milan 3 - 1 (maar AC zet dat recht in de terugmatch en gaat vervolgens door op zijn elan om de cl te winnen !)
Arsenal - Juventus 1 - 0
Inter - Villareal 2 - 1
Benfica - Barcelona 1 - 2

Meeste doelpunten vallen in Lyon - Milan (iets zegt me dat dit geen goede pronostiek is, maar het is te evident om te kiezen voor Benfica - Barca, want dat zullen de meeste jongens wel doen)
De vier ploegen die zich kwalificeren : AC - Inter - Barca en nu wordt het moeilijk... Juve !

Gepost door: JJ | 15-03-06

De commentaren zijn gesloten.