19-03-06

Sint Job - LBB1 1 - 2

Even een kort verslag.

Wie herinnert zich nog de ontembare leeuwen op het WK in 1990. Het WK waar Kameroen iedereen verbaasde door hun strijdkracht en uiteindelijk pas sneuvelden in de kwartfinales tegen Engeland na strafschoppen.... ?

Awel, wij hebben vandaag ook gespeeld als ontembare leeuwen. Op het veld van Sint-Job tegen twaalf man (wie die twaalfde man dan wel was laat ik even over aan de verbeelding van de goede verstaander), waar we na vijf minuten met zijn tienen komen te staan en één - nul achter na een al dan niet terechte strafschop.

Met zijn allen geknokt en twee schitterende doelpunten gemaakt door Guy en Vinnie Jones. Prachtig, prachtig... En nu vlug naar de Christoffel om verder te vieren !

SCHOL !

PS : de man van de rode kaart heeft gisteren in een dronken bui beloofd een volledig verslag te schrijven !

18:18 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Wat was ik fier vandaag deel uit te maken van de Boyz... Als ploeg moeten we het vooral hebben van de balcirculatie en de maturiteit, maar wat jullie vandaag lieten zien, echt knap! Volgende week nog eens met deze mentaliteit er tegen aan en het feest kan losbarsten!
Nogmaals proficiat aan iedereen!
Een fiere doelman

Gepost door: K1 | 19-03-06

Verslag geplukt van de website van Sint-Job Terwijl CSI St Job (binnenkort op VT4!) zijn handen vol heeft met de spandoekaffaire, slaagde KFC St Job er dit weekend niet in revanche te nemen tegen Luchtbalboys, de kampioen in spe. Roodwit voetbalde nagenoeg de hele wedstrijd met een mannetje meer, maar miste rust, ervaring en koelbloedigheid om de bezoekers knock out te slaan. De kelk werd bovendien nog tot op de bodem geledigd: eindstand 1-2.Op uitzondering van Steve Moonen en Jelle Wellens, respectievelijk vervangen door Wim Verellen en Bart Coomans, startte St Job met dezelfde elf die Olympic Essen vorig weekend van de mat speelden. En net zoals vorige week, nam roodwit de wedstrijd furieus in handen. Masset maakte oorlog in de kleine rechthoek en zag hoe Genar’s schot met de hand van de lijn gekeerd werd. Een strafschop en een rode kaart waren het logische gevolg en de wedstrijd leek al gespeeld nog voor ze goed en wel begonnen was. Kossih nam zijn verantwoordelijkheid en de 1-0 was een feit.
De bezoekers lieten het niet aan hun hart komen en met gedurfd offensief spel knokten ze zich terug in de wedstrijd. St Job kreeg op zijn beurt genoeg kansen om de wedstrijd in een beslissende plooi te leggen maar de mannen van Platteau trapten om de haverklap in de groenzwarte buitenspelval. De beste kans was nog voor Masset maar ietwat overhaast besloot hij op de doelman.
Luchtbal hield stand en na 20 minuten viel de onverwachte gelijkmaker uit de lucht. Na een scrimmage voor doel kwam de bal voor een groenzwarte voet en via de binnenkant van de paal werd Van Uffel verslagen. Toch weer even een mentaal tikje voor roodwit, dat de bezoekers terug in de wedstrijd liet komen. St Job speelde met elf tegen tien, maar het viel nooit echt op. Er moest geknokt worden om de wedstrijd naar eigen hand te zetten en beide teams hielden zich dan ook niet bepaald in. Genar was regelmatig het mikpunt van laf natrappen, maar de jonge roodwitte garde liet zich niet intimideren en bleef de duels met gezonde maturiteit aangaan. Het tempo lag echter te laag om de bezoekers echt in de problemen te brengen. Hopen op beterschap in de tweede helft.

Na de koffie zagen we nauwelijks evolutie in het spel van St Job. Echte kansen kreeg roodwit niet bij elkaar gevoetbald en in plaats van de combinatie te zoeken, hanteerde het al te vaak te lange bal die even snel terugkwam. Na een kwartier rommelen viel het doek voor St Job. Een scherp genomen vrije trap werd simpel in doel verlengd. Van Uffel ging zeker niet vrijuit. “Hoe is da nu in godsnaam mogelijk?”, wij weten het ook niet… Met nog een klein half uur te spelen probeerde St Job er nog het beste van te maken maar het geloof in een goede afloop ebde geleidelijk weg. Na een paar mislukte roodwitte aanvallen en evenveel rommelige counters van de bezoekers, hield de zwak fluitende scheidsrechter het voor bekeken.

Deze match illustreerde perfect waarom Luchtbalboys promoveert en waarom St Job hier waarschijnlijk niet in slaagt. We feliciteren de bezoekers dan ook met de promotie en we sluiten hier af met een dosis Badderhumor: Waarom zijn bananen krom? Omdat ze anders niet in de schil passen! Ja ja, wij kwam ook niet bij van het lachen…*hoest*

Gepost door: JJ | 19-03-06

Kampioenen olé olé .. Boyzzz,

Wat een héérlijke middag in het dorp waar ik 15 jaar woonde !
Na toch wel een sportieve kater vd dag ervoor (5-1 op Merksem) pikte ik toch de match mee van mijn vrienden !
Als je wint en met de borst vooruit loopt, moet dat ook na een nederlaag...
Een lekkere lentedag, veel bekende mensen, met een sigaartje in de zon mijn ex-ploegmaten aanmoedigen, met de rust een biertje en na de wedstrijd een beetje meevieren met nog wat pilskes...
proficiat met de overwinning vrienden !!! Met zn 10, lopen als paarden, schitterende mentaliteit en met momenten mooi voetbal in moeilijke omstandigheden ... héél knap boyzzz...Luchtbal leeft.
Nu moet ik wel bekennen dat ik verschoten ben van het niveau van St Job ??? wat was dat ??? 87' met 11 tegen 10 en Dossche moet niet 1 keer plat ???Ik denk dat ge het met de eerste de beste caféploeg uit st Job lastiger had gehad !!!??? Als die tegen de kampioenen spelen gok ik op nen draw !!! bangelijk !!!

Bestuur, trainers en spelers, supporters en alle sympathisanten :
GEFELICITEERD MET DE PROMOTIE !!!
ik ben fier op jullie en kom op het kampioenenbal mee een boereke drinken, als ik ben uitgenodigd hé...

Zondag ZAMPANJE !!!!!

Gepost door: Frenkie R. | 20-03-06

Promotie nog geen feit Maar het moet al héél vreemd lopen mochten we dat niet realiseren.
Als wij de resterende wedstrijden verliezen en Essen en Stabroek winnen ze, dan kunnen we zelfs nog op de vierde plaats terecht komen....

Gepost door: JJ | 20-03-06

"beter tegen en caféploeg gespeeld" Bedankt voor het compliment, 'frenkie'...yeah...

Gepost door: Bart Van Uffel | 20-03-06

Foei Bassie.. Zo lachen met Sint-Job Bart, neem het hem niet kwalijk, waarschijnlijk zat er nog een gezonde portie humor en alcohol in zijn bloed toen hij zijn reply schreef....

Gepost door: JJ | 20-03-06

De commentaren zijn gesloten.