25-03-06

Luchtbal kan morgen kampioen spelen

Olympic Deurne - Verbroedering Zwijndrecht 2 - 4

Heel vreemde wedstrijd waarin Verbroedering na een kwartier op voorsprong kwam na een terechte strafschop. Olympic kwam rond het half uur op gelijke hoogte toen de doelman van Zwijndrecht onder de bal doorging en een speler van Olympic de bal simpel in doel kon werken. Olympic was beter op dat ogenblik maar op slag van rust ging Petit alleen door en werd foutief gestopt. Vrije trap net buiten de zestien en een rode kaart voor de Olympic verdediger. Tot overmaat van ramp voor Olympic ging de bal ook nog eens binnen. Met die 1 - 2 voorsprong kon Zwijndrecht gaan rusten.

Vlak na rust... Weer Petit alleen op doel af, weer foutief afgestopt, weer rood en bal weer binnen.... 1 - 3. Even later werd weer een speler van Olympic uitgesloten wegens natrappen en nog wat later mocht ook de doelman van Olympic gaan douchen.... Zwijndrecht verzuimde de kloof uit te diepen en Olympic kwam zelfs nog "even" terug in de wedstrijd toen Jacquet de aansluitingstreffer mocht scoren.... Maar met zeven tegen elf kon Zwijndrecht de kloof toch nog uitdiepen.... 2 - 4 eindstand.

Conclusie... Mits winst morgen zijn we zeker van de titel. Nog negentig minuten knokken voor drie punten en het feest zou kunnen beginnen. "ZOU" want Kalmthout zal er alles aan doen om feest te bederven... Dus boyz... Allemaal vroeg onder de lakens en hou rekening met het zomeruur !

22:08 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Nieuwe tussenstand 1. Luchtbalboys 23 - 55
2. Ol.Essen 23 - 47
3. Olympic 23 - 46
4. VE Stabroek 23 - 46
5. V.Zwijndrecht 22 - 41
6. SK Donk 22 - 39
7. St.-Job 23 - 39

In de wetenschap dat Olympic en Stabroek nog tegen elkaar moeten en één van deze twee ploegen dus punten zal laten, zijn we nu ook al zeker van de derde plaats en de daaraan gekoppelde promotie.

Gepost door: JJ | 25-03-06

ZEKER NIET Ge moogt gerust zijn dat jullie het NIET cadeau zullen krijgen zene!!!!!!!

Gepost door: Een gemotiveerde tegenstander | 26-03-06

titel proficiat,heb er alles aangedaan om de competitie spannend te houden,maar ja aan onze mooie reeks is een eind gekomen op een wel erg bizar manier,maar neemt niet weg dat de titel jullie toekomt,jullie zijn de verdiende kampioenen.

Gepost door: Germain Pouwels | 26-03-06

De commentaren zijn gesloten.