26-03-06

Luchtbalboys na twintig jaar terug kampioen !

Luchtbalboys - Kalmthout 4 - 0

Zonder vandaag goed te spelen behaalde Luchtbal na twintig jaar nog eens de titel binnen. In een zeer gesloten wedstrijd bleven de kansen uit tot op het kwartier Bjorn de bal maar binnen te tikken had na een mooie combinatie op links met Guy en Greg, maar de bal belandde langs de verkeerde kant van de paal. Hij zette dat even later wel recht door de openingstreffer binnen te koppen na een mooie inspanning van Tim Gerrits, die eerst zelf had moeten scoren, maar in tweede instantie zijn voorzet zag binnengekopt worden door onze topschutter.
Wie dacht dat dat het signaal was voor beter voetbal kwam bedrogen uit. De boyz voetbalden duidelijk met hopen stress en we mochten blij zijn dat onze verdediging zo secuur stond te verdedigen, zoals heel het seizoen lang al, zodat we met die kleine voorsprong konden gaan rusten.

Na de rust weinig beterschap in het spel, maar zonder echt goed te spelen domineerden de boyz de wedstrijd en kon Kalmthout bijna nooit voor gevaar zorgen. En toen de nummer 20 van Bjorn..... Het ging allemaal heel snel, maar vanop veertig meter kon Bjorn de doelman knap verschalken.... The goal of the year en dat in zo'n wedstrijd op zo'n moment...... 2 - 0 en de kopjes naar beneden bij Kalmthout die hoopten op een stunt. Vanaf dan ging het allemaal veel gemakkelijker.... En we konden nog twee keer scoren. De ingevallen Brahim bediende eerst Greg die de bal ongelooflijk knap in de korte hoek binnenknalde en daarna Jile, die maar binnen te tikken had. 4 - 0 met nog een kwartier te spelen. Vanaf dan kon het aftellen beginnen en na het eindsignaal van de scheids kon de titel uitbundig gevierd worden

LUCHTBAL KAMPIOEN OLE OLE

Het resultaat van een jaar hard werken, een goed bestuur met een gedreven voorzitter, een goede trainer, goede spelers en een perfecte groepssfeer...

18:07 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat !!! PROFICIAT met het behalen van de welverdiende titel!
Succes in 3de!

Gepost door: Dave Vercauteren | 26-03-06

Gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap...
Onze sattelietclub heeft da goe gedaan. Knap jongens!!!

Gepost door: T7 | 26-03-06

felicitaties hey barre, knap gedaan makker!
jullie zijn inderdaad de beste ploeg van de reeks en een terechte kampioen!
blij dat we (een beetje) konden helpen, maar uiteindelijk heb jíj je troepen naar de kampioenstitel geleid.
een dikke proficiat vanuit zwijndrecht.

Gepost door: kris penen | 27-03-06

KANPIOENEN OLé OLé BOYZzzz,

Nogmaals proficiat met jullie oververdiende "landstitel" !
Als ik alle commentaren hoor en lees zijn jullie de terechte en fiere Kampioenen !!!
Luchtbal is een club van het hart, er wordt hard gewerkt door de eminence grise vh Belgische voetbal, De HEER Roger Besseleers, el presidente, en zn troepen ! Bart en alle mensen vd techn ische staf zijn 7 op 7 , 24 op 24 met the Boyzzz bezig en dat werpt zn vruchten af ! De spelersgroep is nen hoop kameraden , en geloof me Boyzzz, echte kameraden gaan door een vuur voor elkaar en bereiken net iets meer dan een andere voetbalploeg !
THATS WHY YOUR CHAMPIONS ...
Doe zo voort en jullie zullen géén mal figuur slaan in derde !!!

Toen wij gisteren na een veldslag de punten thuis hielden tegen Gooreind, 1-0 (niet verdiend , maar who cares ) en ik via het gsm-kanaal hoorde dat jullie kampioen waren, smaakte de Maes Pils alsof het 18 jaar oude Schotse Whisky was !!! En dan wint den Antwerp nog van de KaVé met 2-1 .... Bassi heeft een goed weekend achter de rug !!!

Feest ze nog dees week en ik verwacht jullie zondag om 15 u in Ekeren om jullie ex-coach en bovenal vriend zn troepen te komen aanmoedigen tegen Kaart !

Congratulations Boyzzz...

Gepost door: Fabio | 27-03-06

BINNEUUUUUUUUUUUUUUUUH

KAMPIOENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHH

JJ had gevraagd om een relaaske te posten over de activiteiten na afloop van de titelmatch omdat hij zich niet zo goed voelde en dus redelijk snel huiswaarts keerde.

De meeste boyz bleven wel hangen en den tap is zelden zo actief geweest als zondag na de match.. en terecht!! Na de verdiende overwinning (met een gevleide 4-0 score) was de titel binnen en de ontlading was er. Het duurde geen uur nadat iedereen gedoucht was of iedereen stond al op de tafels You'll never walk alone te scanderen op aangeven van een in groen-wit gehulde president! De uurtjes erna bleven gekenmerkt door veel bier en liederen.. De voorzitter van Burcht, de trainers van Olympic en Donk, de organisator van de studentsleague en de anderen die ik vergeet kwamen de boyz nog hun felicitaties overhandigen en mee genieten van de boerekes.
Een wel heel opgemerkte gast was de ludieke luchtbal-bewoner die zich niet kon inhouden toen hij de sfeer opmerkte aan het tampicoplein.. Hij was zichtbaar minstens even opgetogen over de titel als wij allemaal en luidde lustig in alle onwetendheid de tournéegenerale-bel..
Het was reeds een onvergetelijk feesje (hopelijk, waarschijnlijk, hoogstwaarschijnlijk... het eerste in een lange reeks) waarvoor bedankt aan alle aanwezigen!!

Ondanks alle feestvreugde toch nog even vermelden dat de laatste twee matchen 6 op 6 moeten worden met een vrij en vrank voetballend luchtbal.. dat belooft champagnevoetbal!!

Dinsdag iedereen op training voor wa tennisvoetbal en een panna-toernooike gevolgd door Henry-Juve?! ;-)

Gepost door: S. González | 27-03-06

de verdiende kampioenen!!! proficiat met jullie titel,aan alle spelers,trainers,delegee,bestuursleden en vooral aan de precidente van de club, "gefeliciteerd"p.s. bjorn je hebt je aan je woord gehouden, daarom wil ik met u wel is eentje op drinken! ( de rest oek natuurlijk ) bam !!

Gepost door: bammeke | 27-03-06

KNAP!! Bartje, dat heb je goed gedaan met uw Boyzz. Proficiat met de wel verdiende titel!

Afgevaardigde Verbr Zwijndrecht

Gepost door: Herman Van Bogaert | 27-03-06

Onze welgemeende gelukwensen ! Namens het bestuur, spelers, leden en sympathisanten van de K. Olympic V.K. Antwerpen wensen we jullie van harte te feliciteren met de hardbevochten maar welverdiende titel in onze reeks !
We wensen jullie volgend seizoen àlle succes toe in een (geherwaardeerd) derde provinciale, en hopen jullie daar alsnog te mogen vervoegen...
Cheers !!

Gepost door: Luis Asselberghs (den "S1" van de "Pickers") | 27-03-06

De commentaren zijn gesloten.