27-03-06

HLN 27/03/2006 / Scudetto Ja Ja

Gasten,

dit is een onvergetelijk moment in mijn provinciale carrière. Vanaf mijn 17de snak ik al naar die titel, nooit lukte het (wel promotie enzo; maar das ni tzelfde)... Ik ben fier dat ik meer dan de helft van het seizoen de aanvoerdersband mocht dragen van dit fantastische team (toch hebben we Spanky Spannie gemist)!!! Voor mij kon het niet mooier, na enkele mindere weken de twee openingsgoals scoren, wat een ontlading, het kampioenschap was binnen. Ik zal nooit de eeuwenlange gespannen -zo leek het toch- sfeer voor de wedstrijd vergeten, een persoonlijk historisch moment durf ik het noemen...

Even het seizoen overlopen: de openingmatch verliezen en direct was er twijfel, zowel bij spelers, bestuur en supporters. En hoe hebben we dat rechtgezet? Met kwaliteitsvoetbal, enorme groepssfeer en de steun van alle Luchtbalianen rondom ons!!! Ik wil dan ook iedereen bedanken die ons dit seizoen gesteund heeft, zowel op moreel als fysisch vlak en dan denk ik direct aan Roger en Bart, klasse jongens -beter heren of zelfs ridders van het provinciaal voetbal-!

Iedereen lachte met Luchtbalboys ('wat een marginale club is dat toch...'), ja mama, nergens heb ik me zo thuis gevoeld. Elke dinsdag en donderdag tot in de late(re) uurtjes alle Champions League-wedstrijden bekijken (hebben we veel van geleerd -dank u, Adrigol-) en een rikske leggen, verhalen die in mijn gedachten zullen blijven tot...tja altijd zeker...!!! Wij zijn de echte "ploeg" vant stad, nooit meegemaakt!

En om even verder te dromen, het nieuwe Chelsea ontstond op het Tampicoplein, niet met ROman, maar met ROger.

Peter "Petr" Cech, onze doelman, keepte een fantastisch seizoen, organiseerde zijn verdediging perfect en kreeg de minste doelpunten tegen, een gouden handschoen waardig!
Onze driemansachterlijn, de sterkste linie van ons elftal toch, denk ik: Steven "Terry" Rombout, Najim "Gallas" Aïssa en de lieveling van alle scheidsen in het Antwerpse, Yves "Roberto Carlos" Cockx.
Ons middenveld werd machtig gestoffeerd door de volgenden (in willekeurige volgorde): Max "Essien" VDBogaert, Tim "Vanderhaeghe-hehe- Wauters, Jile -Ljungberg- Verhulst, Tekkie "Gilberto" en Spannie "Roy Keane", elke ploeg in het Antwerpse moest jaloers zijn!!!
Onze flankespitsendan goh goh quelle qualité;: Guy "Giggs" Lenders, Tim "Joe Cole" Gerrits en Kris "Scholesie" Defoort...
Heeft die topploeg dan nog spitsen nodig hoor ik u daar vragen, ja zeker en vast: Greg "Frutos" Slootmans, Johan "Raul" Verberckt en Brahim "Romario", wat een weelde...
Misschien vergeet ik nog wat mensen, die ook een belangrijke rol hebben gespeeld dit seizoen, dan denk ik onmiddellijk aan JJ "Busquets" en Jaco "den blonden Drogba". Eigenlijk te veel om op te noemen, man man man!
Collega-spelers, jullie zijn ook enorm bedankt dat ik me toch enigszins een beetje in de kijker heb kunnen spelen dit seizoen, 20 goals dankzij dé teamspirit (we laten de Rode Duivels hier een poepje ruiken), fantastisch!!! Ik open nu een heerlijke fles whisky op ons, jullie drinken mee in mijn gedachten, want we'll never drink alone...

Greetz van jullie undercaptain!

Bjorn Geertsen

10:15 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!! Proficiat ex-ploegmaten!!Prachtig!Alleen waar zaten jullie voor de foto?Al aan den toog

Gepost door: john schrauwen | 27-03-06

Ten miles Nu we kampioen zijn heeft niemand nog een goed excuus om de Ten miles (voor sommigen de Green mile? ;-)) NIET mee te lopen, dachten JJ en ik zo..

Om het jullie nog makkelijker te maken heb ik 15 kant-en-klare inschrijvingsformulieren klaarliggen voor zij die deelnemen!

De details: Inschrijving kost 9€ zonder t-shirt en 15€ mét.. De rugnummers zitten er al bij dus ge moet nergens nog uwen tijd verdoen om deze te gaan halen. Wie klant is bij ING krijgt nog eens 1,5€ korting! Bij deze inschrijvingen zit ook nog een bon van 15€ voor loopschoenen bij Runners Service in Beveren (ik denk dat we allemaal loopschoenen gaan nodig hebben in het tussenseizoen hé boyz??;-))

JJ maak jij misschien een extra blogske voor de ten miles da iedereen hier goe over op de hoogte is?

Tot morgen lads!!

Tim

Gepost door: S. González | 27-03-06

foutje Het is 14€ met t-shirt ipv 15

Gepost door: S. González | 27-03-06

PROFICIAT Ook van mij nen dikke proficiat!! Altijd leuk kampioen spelen. ik vraag me ook af waar de Foore en den Tekkie op de foto staan?? De foore da kan ik al een beetje raden...Goed bezig Boyzzz

Gepost door: Roel De Beukelaer | 27-03-06

De commentaren zijn gesloten.