23-04-06

LBB 2 - SK Putte 2 - 3

Met alweer juist elf spelers moesten we de laatste wedstrijd van het seizoen afwerken tegen Putte, een jonge en gemotiveerde ploeg met allemaal redelijk goede voetballers. We wilde vooral een goede wedstrijd spelen, het resultaat was minder belangrijk, maar na welgeteld twintig seconden kon Tony B. de bal al uit de netten halen. We mochten zelf aftrappen, bal over drie stationnetjes naar Mustaq, die de bal slecht inspeelde en dan terug over drie stationnetjes binnen.... Dat zag er niet goed uit.
Maar we herpakten ons goed en speelden mee, zonder echter veel uitgesproken kansen te creëren. Een vrije trap van JJ spatte op de dwarsligger uiteen en de rebound werd door Popol overgekopt. Onze gelegenheidsdoelman Tony moest zelfs bijna geen bal meer pakken in die eerste helft.

In de tweede helft kon Brahim al snel gelijk maken, na doorzetten op de doelman, die werd getorpeteerd door zijn eigen meegelopen speler. Zonder als kiekens zonder kop te spelen bleven we ervoor gaan en we kregen nog enkele kansjes, maar we waren iets te traag of soms iets te egoïstisch om één van die kansen te verzilveren. Putte bleef echter zeer goed meevoetballen, maar ons defensie met Dave, Ibrahim en Jimmy hield vrij eenvoudig stand. Tot een kwartier voor tijd toch gescoord kon worden door Putte.... Tony raakte de bal nog, maar deze hobbelde in doel. Het bleef wat op en neer gaan en tien minuten voor tijd kon Jimmy mee oprukken in een alles of niets poging..... Een magistrale trap van buiten de zestien belandde deze keer mooi in de winkelhaak.... 2 - 2. Niet onbelangrijk te vertellen was dat we op dat ogenblik als met tien mensen waren komen te staan nadat Mustaq het veld moest verlaten voor zijn tweede gele kaart (die volgens mij niet helemaal aan de juiste persoon toegekend werd). Ook Brahim werd dan nog uitgesloten met een tweede gele kaart en met elf tegen negen kon Putte dan toch nog in extremis de overwinning opeisen na een corner.

Jammer voor de club dat we een ellendig seizoen niet met een gelijkspel of een overwinning konden afsluiten. Hopelijk hebben we volgend jaar met de reserven een beter seizoen met gemotiveerde spelers.

10:27 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.