02-05-06

Kalmthout - LBB 1 - 1

Een beetje later dan verwacht, maar toch nog het verslag van de laatste wedstrijd van Luchtbal in vierde provinciale dit jaar. We trokken met zijn allen goedlachs naar het verre Kalmthout, maar op het veld werd er weinig gelachen. We kwamen nooit in ons goede spel en Kalmthout was blijkbaar dubbel gemotiveerd om tegen ons toch nog een aantal punten te pakken.

Ondanks onze zwakke vertoning kregen we in de eerste helft de beste kans na een kleine tien minuten. Guy rolde de rechterflank op en zijn fraaie stifter belandde tegen de paal. Aan de overkant had Dossche een mooie redding in huis bij een snelle counter van de thuisploeg. Verder weining tot niks te beleven.

In de tweede helft kwamen we dan toch op voorsprong door de meest gedreven speler van de laatste weken... Imagbudu Wauters maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen na een mooie actie op karakter.... Kat in het bakkie zou je dan zeggen, maar helaas..... Kalmthout bleef ervoor gaan en mocht gelijkmaken.... De partij werd nog ontsierd door een regen van gele kaarten maar het bleef uiteindelijk bij een terecht gelijk spel.

Achteraf toch goed gefeest in de kantine van de Boys op het kampioenenbal waar menig Luchtballiaan buiten zijn zinnen ook wat haren verloor...

Bij deze wil ik alle mensen, in naam van de spelers bedanken ,die dit jaar hun steentje hebben bijgedragen tot het succes van de boys (trainers, bestuursleden, kantinepersoneel,.....). Hopelijk kunnen wij jullie volgend jaar opnieuw bedanken met een knap seizoen !

15:14 Gepost door Luchtbalboys | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bedankt Als voorzitter bedank ik mijn spelers en trainers voor wat zij de voorbije maanden hebben gedaan. Evengoed een duchtig dankwoordje aan mijn bestuur en ook vooral mijn jeugdbestuur en feestbestuur dat mij de laatste weken enorm hebben gesteund in de voor mij wel hectische laaste weken.
Dank jullie allen en op naar het nieuwe seizoen, maar eerst een verdiende rust dacht ik.

Een nogmaals fiere kleine voorzitter van een voor mij GROTE club

Gepost door: robes | 05-05-06

De commentaren zijn gesloten.