24-07-06

't Zeetje

Door omstandigheden was ik er helemaal niet bij dit week-end, maar ik kan al wel twee dingen melden :

Er werd gigantisch gedronken en gefeest en op de Luchtbal zijn er fans van de vroege NMBS-treinen.
De oefenwedstrijd werd nipt verloren met 3 - 0 tegen de Westkappelenaren.

Tim Gerrits neemt even de functie van assistent-webmaster over en zal mij een volledig verslag bezorgen !

12:11 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Info Reclame nodig? B-Buster is uw ding!

Gepost door: P.M. | 24-07-06

verslag?? Waar blijft nu het verslag?
ps: vanavond maakt JJ zijn comeback bij de boyz!! We zijn eens benieuwd....

Gepost door: Budinho | 25-07-06

Geurhinder Een aantal onfrisse gebeurtenissen van het afgelopen week-end moeten mij toch even van het hart en om niemand persoonlijk tegen de schenen te stampen kies ik er voor om anoniem te blijven....
Ten eerste : Sommige spelers nemen een aantal uitdrukkingen nogal redelijk letterlijk. Zoals bijvoorbeeld de uitdrukking :"Niet op onze kop laten kakken".... en Spannie, de kapitein nota been, scheet prompt op een ploegmaat zijn kop.
Ten tweede : Tijdens het strandloopje zaterdagvoormiddag zorgden BG voor een eerste maal voor geurhinder tijdens het weekend al boerend werkte hij de atletieksessie af. Plots hield iedereen de adem in... Onze topschutter van vorig seizoen slaakte een kreet, viel in het mulle zand, kronkelend van de pijn. Een zandvlo had zich in de kniekuil van Geersten gepland. Voormiddagsessie voor hem afgelopen... terwijl de boyzzz uitliepen zat onze spelverdeler rustig uit te boeren.
Ter derde : Een onzer nieuwe aanwinsten Alex D., broer van Belleke en schoonbroer van KD zorgde voor een nieuwe wind binnen het elftal... Letterlijk dan.... En zeer hinderlijk.... Tot groot jolijt van zijn schoonbroer bij wie enige trots en fierheid op te merken viel...
De bijna Lekke is zeker en vast niet gestolen.
Ten vierde, zie ook ten tweede : Tijdens de wedstrijdbespreking vond onze onderkapitein het opnieuw tijd om een bommeke te droppen en niet één, maar een bombardement a la Dreesden... Dit terwijl ieder van ons opperst geconcentreerd en opperst aandachtig naar onze coach aan het luisteren was. Het mindere resultaat zondagmiddag was mijn insziens niet zo zeer te wijten aan de tropische temperaturen, maar wel aan het maagdarmstelsel van onze spelverdeler... en het te kleine tactisch bord.

Tot slot : vond het toch een tof week-end : goe gelachen, goe gedronken, lekker gebald... Voel u niet persoonlijk aangesproken, de volgende keer zijn het andere die over de tong gaan of dezelfden met nieuwe "uitspattingen".

Groetjes,
Nummer 15

Gepost door: Anoniem | 25-07-06

Anoniem Is niet meer anomiem...

Anoniem blijkt ene Iefke te zijn.

Gepost door: JJ | 25-07-06

De commentaren zijn gesloten.