21-08-06

9 september : Rode Kaart voor Racisme

Roger Besseleers spreekt :

"Dat wij al jaren niet een club zijn als elke andere weet ondertussen iedereen.De wijk "Luchtbal" is dan ook niet zomaar een wijk in het Antwerpse.Voor velen is "Luchtbal" gekend als een wereldwijk, een wijk met honderden nationaliteiten. Dat dit niet altijd van een leien dakje loopt is vanzelfsprekend.Juist daarom willen wij als voetbalvereniging in het hartje van deze wijk een extra inspanning doen om al deze nationaliteiten bij elkaar te brengen.

Op 9 september organiseert KV Luchtbalboys i.s.m. de Koning Boudewijnstichting het project "STAND UP - SPEAK UP" !
Op deze dag brengen wij tal van nationaliteiten samen om samen feest te vieren. Er wordt een heus straatvoetbaltornooi georganiseerd waar ploegen uit alle doelgroepen en subculturen van Antwerpen aan deelnemen (6-14 jaar), en ook de multiculturele gemeenschap draagt zijn steentje bij in de vorm van kraampjes waar men aan heel democratische prijzen een typische snack van een bepaalde nationaliteit kan proeven.

Op deze dag stelt KV Luchtbalboys ook zijn "RODE KAART VOOR RACISME" charter voor en hoopt hierbij andere clubs aan te zetten hetzelfde te doen.

Inschrijvingen voor het voetbal :
Elke dinsdag in de kantine van KV Luchtbalboys tussen 19u-20u of via Sven Stekelorum: 0496/74 46 33 (naam ploeg, leeftijd spelers, naam verantwoordelijke +16)
Meer info via joeri.vlasselaer@telenet.be

Aan de spelers van het eerste elftal en tweede elftal : kunnen jullie die dag enkele uurtjes de handen mee uit de mouwen steken ?"

10:54 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tis Joeri die spreekt en ni Roger, maar da doet er ni echt toe natuurlijk

Gepost door: joeri | 28-08-06

Succes met dit initiatief !! Tof initiatief !! Als ex-speler (en bezieler) van deze club probeer ik ook even langs te komen op 9/9.

Succes alvast,
Robert

Gepost door: Robert Huygens | 30-08-06

De commentaren zijn gesloten.