21-08-06

VV Leest - LBB2 6 - 2

Een goede eerste helft en een barslechte tweede helft resulteerden in een zware afstraffing. Het feit dat we de wedstrijd met zijn tienen dienden af te haspelen zal er wel iets mee te maken hebben.Majib scoorde twee keer, Caja speelde centraal een goede wedstrijd en JJ Busquets stond in het doel en deed wat hij kon.....

10:48 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Verslag van op de website van Leest Verslag vriendschappelijke wedstrijd reserven van 19/08/06:
VV. Leest - Luchtbalboys: 6-2

Aangename wedstrijd van de jonge VV.-garde, die tal van mooie acties op de mat legden.
Tot 2-2 kon Luchtbalboys stand houden. Wanneer Luchtbalboys met tienen verder moest, na het uitvallen van een gekweste speler werd VV. de dominante ploeg. Ook in de aanvangsfase werd reeds duidelijk dat VV. over de betere technische spelers beschikte. Zij combineerden erg vlotjes maar de “laatste pas” was te vaak een verkeerde. Luchtbalboys was in deze aanvangsfase de gelijke maar moest het meer hebben van “kick en rush” voetbal.
Het was dan ook Luchtbal die telkens een goaltje voorsprong nam. VV. stelde steeds gelijk via eerst Yasnasni en later via Zourbaze.

De tweede helft was het al VV. dat de klok sloeg. VV. bleef de bal mooi rondspelen van voet naar voet en wat de eerste helft niet lukte (laatste pas) lukte nu wel! De 6-2 is niet eens een overdreven score want in de eindfase werden nog tal van kansen de nek omgewrongen. We noteren nog mooie doelpunten van Zourbaze, Lima Rocha, El Khanf en Sababti.

Gepost door: jj | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.