28-08-06

Voorbeschouwing seizoen Beloften

Het seizoen kondigt zich ultrazwaar aan voor de beloften. Op het programma kleppers als FC Ekeren, VC Wijnegem, SK Schilde, KFC Brasschaat en St.-Job die zullen strijden voor de titel, maar ook de zware derby's tegen Olympic, Rochus en Donk mogen zeker niet worden onderschat.

Waar in principe de meeste ploegen in onze reeks kunnen beschikken over een talentvolle jeugd die kunnen doorstromen via de beloften naar de eerste ploeg moeten wij het dit jaar opnieuw doen met een mix van jong en oud. De kern van de eerste ploeg bestaat uit een twintigtal spelers. Zij zullen niet allemaal kunnen spelen zondag. Hopelijk kunnen en willen de afvallers het ongelijk van de trainer bewijzen via de beloften en stappen zij niet op na enkele weken zoals de vorig jaren.

In ieder geval kunnen we beschikken over een gemotiveerd trainersduo.Een nieuwe trainer, Dré Wernaerts die samen met Dave Debyser aan het roer van het schip van de beloften staan. Zij kunnen samen zorgen voor wat extra vuur, zodat de boyz dit jaar het hele seizoen lang met de beloften sterke wedstrijden kunnen afwerken.

De ploegen die onze reeks zullen bevolken : Borsbeek, FC Ekeren, FC Jong Merksem, FC Merksem A, KFC Brasschaat A, Olympic A, Rochus Deurne A, SK Donk A, Schilde SK A, St. Job A, VC Wijnegem A, 's Gravenwezel

Eerste wedstrijd op het programma : de derby nu zaterdag 2 september thuis tegen Olympic !

16:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kleppers Volgens mij heb ik VC Wijnegem in de verkeerde categorie gestopt. Zij verloren dit week-end maar liefst met 16-0

Gepost door: JJ | 04-09-06

De commentaren zijn gesloten.