30-08-06

Champions League is back !

De mini-poll geeft aan dat de meerderheid opteert voor een hogere inzet. Dat zal dus gerespecteerd worden. Een hoger inzet, maar ipv één geldprijs dit jaar twee geldprijzen. 65% van de inzet zal gaan naar de winnaar. 35% zal gaan naar de runner-up. Hoeveel dit zal zijn hangt dus af van het aantal inschrijvingen. Ik zoek zelf nog een aantal extra prijzen voor de plaatsen 3 tot en met tien, maar dat is onder voorbehoud....

Om aan de champions league pronostiek te kunnen deelnemen zal je de site toch een beetje moeten volgen. De vragen komen steeds terecht in de vaste rubriek aan de linkerkant. Elke speeldag zullen er twee tot vier wedstrijden gekozen worden door de webmaster. Op deze wedstrijden dienen jullie een wedstrijduitslag te plakken. Een juiste uitslag zal (in tegenstelling tot vorig jaar) beloond worden met 5 punten. Een juiste 1-2-X zal dit jaar terug beloond worden met 2 punten.

Ook de bonusvragen zullen weer van de partij zijn. Deze bonusvragen zijn zeer belangrijk.... Vergeet ze dus niet... En hier komen de eerste :

1. Wie wint de champions league ? (goed voor 15 punten)2. Wie wordt de topschutter ? (goed voor 8 punten)3. Hoeveel punten behaalt Anderlecht in zijn poule ? (het aantal punten zal ook het aantal bonuspunten zijn dat zal worden toegekend.)

Kandidaat inschrijvers kunnen hun kandidatuur stellen door te mailen naar cl_pronostiek@hotmail.com. Ze mogen alvast een teamnaam kiezen zoals de vorige jaren.

De 10 EURO mag gestort worden op 220-0523872-11 of mag mij overhandigd worden voor de eerste speeldag.

De prono's dienen steeds tijdig gemaild te worden naar de mailbox of mogen per sms gezonden worden naar 0473/447614. Andere opties zijn er niet en zullen dit jaar niet aanvaard worden !!!

Veel succes !

10:58 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.