30-08-06

Voor wat hoort wat...

Om een club zoals die van de boyz goed te doen functioneren hebben zij nood aan veel vrijwilligers. Vrijwilligers die werken aan het terrein, die de kantine doen, die de bestuursfuncties waarnemen en ga zo maar verder.

Als seniors wordt van jullie niet onmiddellijk gevraagd daar te helpen.

Wat wij nog wel zoeken en waar jullie ons mee kunnen helpen :

1) Eén of meerdere trainers die zich kunnen bezig houden met één van de jeugdploegen. Dat hoeft niet één persoon te zijn die dat een héél seizoen doet. Als jullie dat met zijn tweeën of met zijn drieën willen doen. Ook geen probleem.

2) Eén of meerdere scheidsrechters die af en toe op zaterdagvoormiddag een wedstrijd van de jeugd willen fluiten.

3) Medewerkers op de dag van de Rode Kaart voor Racisme op 9 september.

Kandidaten kunnen zich bij Roger aanmelden. Uw hulp wordt in dank aanvaard.

14:15 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Champions League is back !

De mini-poll geeft aan dat de meerderheid opteert voor een hogere inzet. Dat zal dus gerespecteerd worden. Een hoger inzet, maar ipv één geldprijs dit jaar twee geldprijzen. 65% van de inzet zal gaan naar de winnaar. 35% zal gaan naar de runner-up. Hoeveel dit zal zijn hangt dus af van het aantal inschrijvingen. Ik zoek zelf nog een aantal extra prijzen voor de plaatsen 3 tot en met tien, maar dat is onder voorbehoud....

Om aan de champions league pronostiek te kunnen deelnemen zal je de site toch een beetje moeten volgen. De vragen komen steeds terecht in de vaste rubriek aan de linkerkant. Elke speeldag zullen er twee tot vier wedstrijden gekozen worden door de webmaster. Op deze wedstrijden dienen jullie een wedstrijduitslag te plakken. Een juiste uitslag zal (in tegenstelling tot vorig jaar) beloond worden met 5 punten. Een juiste 1-2-X zal dit jaar terug beloond worden met 2 punten.

Ook de bonusvragen zullen weer van de partij zijn. Deze bonusvragen zijn zeer belangrijk.... Vergeet ze dus niet... En hier komen de eerste :

1. Wie wint de champions league ? (goed voor 15 punten)2. Wie wordt de topschutter ? (goed voor 8 punten)3. Hoeveel punten behaalt Anderlecht in zijn poule ? (het aantal punten zal ook het aantal bonuspunten zijn dat zal worden toegekend.)

Kandidaat inschrijvers kunnen hun kandidatuur stellen door te mailen naar cl_pronostiek@hotmail.com. Ze mogen alvast een teamnaam kiezen zoals de vorige jaren.

De 10 EURO mag gestort worden op 220-0523872-11 of mag mij overhandigd worden voor de eerste speeldag.

De prono's dienen steeds tijdig gemaild te worden naar de mailbox of mogen per sms gezonden worden naar 0473/447614. Andere opties zijn er niet en zullen dit jaar niet aanvaard worden !!!

Veel succes !

10:58 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-08-06

Voorbeschouwing seizoen Fanionteam

De voorbeschouwing van het seizoen voor de eerste ploeg is onderweg en zal later worden gepost.

Welke ploegen bevolken de reeks ? Achterbroek, Brecht, FC Olympic Essen, KFC Brasschaat, Kaart, Loenhout, Maria Ter Heide, Mariaburg, Meer, Meerle, Oostmalle, Rochus Deurne, Sparta Linkeroever, Ve Stabroek en Verbroedering Hemiksem.

16:04 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Voorbeschouwing seizoen Beloften

Het seizoen kondigt zich ultrazwaar aan voor de beloften. Op het programma kleppers als FC Ekeren, VC Wijnegem, SK Schilde, KFC Brasschaat en St.-Job die zullen strijden voor de titel, maar ook de zware derby's tegen Olympic, Rochus en Donk mogen zeker niet worden onderschat.

Waar in principe de meeste ploegen in onze reeks kunnen beschikken over een talentvolle jeugd die kunnen doorstromen via de beloften naar de eerste ploeg moeten wij het dit jaar opnieuw doen met een mix van jong en oud. De kern van de eerste ploeg bestaat uit een twintigtal spelers. Zij zullen niet allemaal kunnen spelen zondag. Hopelijk kunnen en willen de afvallers het ongelijk van de trainer bewijzen via de beloften en stappen zij niet op na enkele weken zoals de vorig jaren.

In ieder geval kunnen we beschikken over een gemotiveerd trainersduo.Een nieuwe trainer, Dré Wernaerts die samen met Dave Debyser aan het roer van het schip van de beloften staan. Zij kunnen samen zorgen voor wat extra vuur, zodat de boyz dit jaar het hele seizoen lang met de beloften sterke wedstrijden kunnen afwerken.

De ploegen die onze reeks zullen bevolken : Borsbeek, FC Ekeren, FC Jong Merksem, FC Merksem A, KFC Brasschaat A, Olympic A, Rochus Deurne A, SK Donk A, Schilde SK A, St. Job A, VC Wijnegem A, 's Gravenwezel

Eerste wedstrijd op het programma : de derby nu zaterdag 2 september thuis tegen Olympic !

16:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Wisselend succes

Nadat donderdag Borsbeek werd ingeblikt met 1 - 8 werd er zaterdag verloren van onze meest geliefde tegenstander uit Antwerpen, Verbroedering Zwijndrecht met 3 - 4.

De voorbereiding zit er op. Zondag begint het echte werk en mogen we de competitie openen tegen Mariaburg.... Niet echt een hapklare brok..... Maar dat we brokken zullen maken dit jaar, daar ben ik van overtuigd ! Onze nieuwe aankopen hebben zich al goed geïntegreerd in de groep en de sfeer is optimaal.....

Let the games begin !!!

Mocht er iemand zich geroepen voelen om een verslag te maken van de wedstrijd van zaterdag... Feel free. Post het maar als reaktie en ik zet het daarna wel op de frontpage !

10:35 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-08-06

LIDGELDEN

Belangrijk voor alle spelers :

De club heeft vele kosten. Een deel van die kosten worden opgevangen door de lidgelden. Het lidgeld ligt al enkele jaren vast op 100 Euro.

Deze MOET betaald worden voor volgende donderdag 31/08 !

Niet betalen wil zeggen :

Niet verzekerd !
Niet meer spelen !
En niet meer trainen !

Spelers : voldoe spontaan aan jullie verplichtingen !!!

Roger

10:54 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

LBB2 - Familia 0 - 2

Nederlaag die niet echt onverdiend te noemen is. Een wedstrijd waar slechts enkele jongens een degelijk niveau op de mat konden brengen. Twee doelpunten in de eerste helft. Een eerste doelpunt na een magistrale volley die via de paal en de schouder van één van de verdedigers (mezelf dus) in de voeten van een andere spits van Familia terecht kwam en die had maar binnen te tikken. Een tweede doelpunt na een schitterende assist van Vasco die een Familia speler bijna in één pass alleen voor onze doelman kon brengen.
Luchtbal kon ook af en toe gevaarlijk zijn, maar buiten een torenhoge kans voor Jimmy en eentje voor Vasco brachten zorgden we zelf voor weinig gevaar.
Ook opletten voor sommige van onze jongens die blijkbaar graag reageren op een niet zo galante manier na het ondergaan van een fout (als je begrijpt wat ik bedoel).... De volgende die zo reageert gooi ik er persoonlijk af !

10:51 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-08-06

9 september : Rode Kaart voor Racisme

Roger Besseleers spreekt :

"Dat wij al jaren niet een club zijn als elke andere weet ondertussen iedereen.De wijk "Luchtbal" is dan ook niet zomaar een wijk in het Antwerpse.Voor velen is "Luchtbal" gekend als een wereldwijk, een wijk met honderden nationaliteiten. Dat dit niet altijd van een leien dakje loopt is vanzelfsprekend.Juist daarom willen wij als voetbalvereniging in het hartje van deze wijk een extra inspanning doen om al deze nationaliteiten bij elkaar te brengen.

Op 9 september organiseert KV Luchtbalboys i.s.m. de Koning Boudewijnstichting het project "STAND UP - SPEAK UP" !
Op deze dag brengen wij tal van nationaliteiten samen om samen feest te vieren. Er wordt een heus straatvoetbaltornooi georganiseerd waar ploegen uit alle doelgroepen en subculturen van Antwerpen aan deelnemen (6-14 jaar), en ook de multiculturele gemeenschap draagt zijn steentje bij in de vorm van kraampjes waar men aan heel democratische prijzen een typische snack van een bepaalde nationaliteit kan proeven.

Op deze dag stelt KV Luchtbalboys ook zijn "RODE KAART VOOR RACISME" charter voor en hoopt hierbij andere clubs aan te zetten hetzelfde te doen.

Inschrijvingen voor het voetbal :
Elke dinsdag in de kantine van KV Luchtbalboys tussen 19u-20u of via Sven Stekelorum: 0496/74 46 33 (naam ploeg, leeftijd spelers, naam verantwoordelijke +16)
Meer info via joeri.vlasselaer@telenet.be

Aan de spelers van het eerste elftal en tweede elftal : kunnen jullie die dag enkele uurtjes de handen mee uit de mouwen steken ?"

10:54 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

FC Merksem - LBB1 2 - 1

Bjorn zorgt voor het verlag... Post het maar rechtstreeks hieronder vriend, dat zet ik het daarna op de mainpage !

10:51 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

VV Leest - LBB2 6 - 2

Een goede eerste helft en een barslechte tweede helft resulteerden in een zware afstraffing. Het feit dat we de wedstrijd met zijn tienen dienden af te haspelen zal er wel iets mee te maken hebben.Majib scoorde twee keer, Caja speelde centraal een goede wedstrijd en JJ Busquets stond in het doel en deed wat hij kon.....

10:48 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-08-06

Luchtbalboys – Gooreind 0-2

De net gepromoveerde boyzzz moesten het opnemen tegen de ambitieuze en rijke 2de provincialer VV Gooreind; geen gemakkelijke klus…

Zonder oververmoeide Spanoghe, handgeblesseerde Geertsen, licht gekwetste Gerrits en al langer in de lappenmand liggende Verhulst namen de Wuustwezelenaars het initiatief, maar lang duurde dit niet. De boyzzz bleken zowaar de best voetballende ploeg en dat ging de jongens uit het verre noorden moeilijk af. Ze begonnen te schoppen en stampen; de in het “seventies-oranje” getooide scheids trad slechts met mondjesmaat op. Net voor de rust kregen de boyzzz al dan niet terecht een pinanti tegen: 0-1.

Na de koffie hetzelfde beeld, de biancoverdi voetbalden het best, maar werden alweer op een stilstaande fase genekt: vrije trap door de muur, Dossche kansloos! 0-2, boeken dicht…

Wat hebben we vandaag allemaal geleerd?

De boyzzz speelden zeer goed, maar moeten meer kansen creëren.
MaxVan Den Bogaert is onderonderkapitein.
Bart Tirez heeft truitje nr 7 opgeëist.
Kaya is een regelrechte aanwinst.
Nieuwe richtlijnen van “den bond”: iemand doodschoppen mag, maar o wee als je aan een truitje trekt…
Foore kreeg een panna.
De nummer 10 bleef in de kast zitten.
Is Slootemaeckers op reis met zn blondine?
Bart Tirez en Martin starten een kleding-uitwisselingsproject.
Guy is fan van Zizou als het op pinanties aankomt.
Gooreind vond Tekkie een vuil spelertje.
Lexus en Kevijnke kussen niet graag, allen voor Bianca gaan ze door de knieën…
Den Duvel smaakte overoverheerlijk.

Frenkie Lemperd, 10

16:27 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |