25-09-06

LBB1 - Maria-t-Heide 1 - 1

Maria Ter Heide was de eerste tegenstander die vorig jaar ook in derde provinciale actief was. Tegenover de vorige tegenstrevers leek dit dus een haalbare kaart.
Het werd een vrij gesloten en felle wedstrijd. Rond het kwartier dwong Van Den Bogaert een vrije trap af. Geertsen zette zich achter de bal en krulde deze over de muur in het dak van het doel, 1-0.
De bezoekers kregen één grote kans voor de rust, maar Dossche redde knap.

In de tweede helft ging Maria Ter Heide op zoek naar de gelijkmaker. Cockx kwam twee keer te laat met een tackle en kreeg even veel gele kaarten, zo moesten we nog 25 minuten met 10 verder.
Kort daarop kregen de bezoekers twee grote kansen, de eerste werd door Dossche gered en de tweede spatte uiteen op de paal. De overtredingen en gele kaarten stapelden zich op, zodat Maria Ter Heide uiteindelijk ook met 10 kwam te staan. Gerrits had nog een actie in huis, maar besloot voorlangs.
Vijf minuten voor tijd werd de zoveelste goede actie van de bezoekende spits met het hoofd in doel verlengd. Zo eindigde een potige en slechte wedstrijd van beide ploegen op 1-1.

De stemming was een beetje bedrukt na de wedstrijd, maar naargelang de boerekes rijkelijk vloeiden, werden nog talrijke Maxi Vanderhaeghes gezongen. Het feestje werd voortgezet ten huize Lenders alwaar we op Chinees getrakteerd werden. Daarna trokken we nog naar de Cali voor Guy zijne verjaardag en ook daar bleven we drinken met een fikse kater als gevolg....

09:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

VERSLAG Zie Gazet Van Antwerpen, match van de week (verslag + foto)

Gepost door: GVA | 25-09-06

Iemand Kan iemand dat dan inscannen en mij doorsturen. Ik heb hier net een GVA onder de ogen gekregen en geloof het of niet.... Het deel over de boyz was reeds door een fan uitgescheurd !

Gepost door: JJ | 25-09-06

Bedankt Guy! Vooreerst een gelukkige verjaardag aan onze Guy. Aangezien we het deze nacht wel gevierd hebben maar niet meer op gepaste wijze konden feliciteren, dan maar op deze weg. Bedankt voor de overheerlijke chinees en de kater....

Gepost door: Bart T. | 25-09-06

Prijzen van wk pronostiek Zij die nog een bierkaart hebben van de Blikvanger... Zeer spijtig. Deurwaarders hebben vorige week woensdag heel het café komen plunderen om achterstallige rekeningen te kunnen vereffenen.... Geen Blikvanger meer... Maar de bierkaart is een mooie souvenier van een ooit zeer welvarende zaak !

Gepost door: JJ | 25-09-06

Jammer maar... Boyzzz,

2x winst en 2x gelijk ... 8 punten op 12 en een 4de stek ....
Dit is een zeer mooi resultaat voor de ganse groep !
Jammer van die laatste 5', maar dat is voetbal. En volgens de krant was de uitslag correct dus, .... het gaat goed met The Boyzzz in green.

Ook op FCE gaat het voor de wind....10 op 12 ( Putte, Nieuwmoer, St Jozef en Sk Wilrijk )...Bestuur en supporters zijn in de wolken...
Gisteren hebben we een prachtige wedstrijd gespeeld tegen Wilrijk.
4-1 tegen het gerenomeerde en zéér ervaren SK...ik ben vol lof over mn jonge snaken. Volgende week naar 's Gravenwezel, de club waar jullie nummer 10 en captain groot werd....

Gigi, happy Birthday friend. Enjoy it !

sportieve groeten van een dolgelukkige T 1
Fabio C.

Gepost door: Fabio C. | 25-09-06

Niet getreurd! Een wedstrijd is en blijft op zijn minst 90 min...en het is enorm frusterend dat de tegenstander in de laatste 5 min nog 2 punten afsnoept maar dat is voetbal hé gasten.
Jullie hebben in ieder geval een prima debuut gemaakt in de 3e!!

In 2e zwaait Cappello de scepter met een waanzinnige 10 op 12. Proper werk bas!!

En in 1e werd het ongenaakbare Kontich genekt door het kleine Edegem. Waanzinnig gewoon... het bewijs dat je met veel karakter en een perfecte organisatie elke tegenstander, hoe sterk ook, kan verrassen...

Toch nog 2 punten voor ik afsluit:

Volgens mij heeft jullie captain dat verslag zelf geschreven in de Gva want wie schrijft er nu dat zijn vrije schop "héérlijk" binnen ging...dat zijn zijn eigen woorden...;-)

En nu gelukkige verjaardag hé Guyke!!

Ciao Boyzzz

Gepost door: Dimi | 25-09-06

Voor de liefhebbers.... Daar de meeste enkel het refrein kunnen meezingen, hier de volledige versie:

Hij moest gisteren weg,
veu ne famillendiner,
toch ni zo vruug seg,
da meende ni nee....

hij doecht efkes 't onsnappen,
mor van dessel kon reageren:
houd oep me a fla grappen,
oep awe stoel, eten en durft ni te bougeren.....

moraal van het verhaal....
't is altaa feest op de luchtbaaaaaaaaal.........

met "sloefke"

Maxie vanderhaeghe,
de vrouwen kunnen over deze kanjer echt ni zwage....
Maxie vanderhaeghe,
pillekes, windels en briefkes kunde via hem verkrage.....

Gepost door: Iefke Vdh | 25-09-06

de melodie ??? Boyzzz,

Op welke melodie moet ik deze song zingen ?
Welk nummer coveren we hier ?

FC

Gepost door: Capello | 26-09-06

Schele Van Der Linden Deze tekst werd ingezongen op de tonen van onze schele pompier uit Lier....

Gepost door: Tien om te zien | 26-09-06

De commentaren zijn gesloten.