01-10-06

VE Stabroek - LBB1 0 - 1

4 wedstrijden afgewerkt, 8 punten op de teller en nog niet verloren.

Luchtbalboys had duidelijk zijn start niet gemist.
Voor de vijfde speeldag trokken de Boys richting Stabroek, op papier een haalbare kaart maar na de 1 op 6 van vorig seizoen wou Stabroek de punten thuis houden en dat bleek ook bij aanvang van de wedstrijd.
Stabroek wilde Luchtbalboys op eigen helft vastzetten en zo de wedstrijd domineren, maar kansen creëren tegen een goed georganiseerd luchtbal was geen simpele opgave.
Na 10 minuten wedstrijd kantelde het spelbeeld al. Luchtbal ging de toon aangeven en bepaalde het tempo. De eerste grote kans was er voor aanvoerder Geertsen maar zijn kopbal ging naast. Het verdere verloop van de wedstrijd was vooral veel middenveldspel en weinig kansen. Luchtbal bleef baas en kon dat ook omzetten in een doelpunt. Tirez speelde in op Slootmans in de grote rechthoek, die kon de bal afschermen en met een heerlijke knal de 0 - 1 op het bord zetten. The boyz moesten nog eenmal bibberen want een afgeweken schot van Caliskan belandde op de lat en werd vervolgens weggewerkt door Rombaut. Al bij al een verdiende voorsprong.

De tweede helft stelde niks meer voor. Stabroek hanteerde de lange bal, maar verder dan wat geharrewar kwamen ze niet. Dossche kon zijn netten proper houden en dit voor de eerste keer dit seizoen. Langs de andere kant kon 3x Tim Gerrits en 2 x Max Van Den Bogaert voor gevaar dreigen.
Gerrits werd eerst foutief afgestopt door de doelman maar er volgende geen strafschop. Wat later infiltreerde hij tweemaal langs links maar knalde eerst op de doelman en wat later net voorlangs. Van Den Bogaert kon het publiek verwarmen met 2 schitterende volley's. De eerste bal hebben ze teruggevonden in Brecht, den tweede bal is op dit moment nog steeds spoorloos. eindstand dus 0 - 1.

Geen grootste prestatie van de Boyz maar deze overwinning werd wel uitbundig gevierd. Eerst in de kabine en de kantine van Stabroek ... daarna trokken we met de heel kern naar 't stad waar Patricia ons opwachtte met een heerlijke Goulash en veeeeeeeeeeeel boerrekes.
Alweer een geslaagde luchtbalavond.

12:04 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

superfan proficiat aan lbb1 van een superfan op afstand

Gepost door: superfan | 01-10-06

verslagje iemand die zich geroepen voelt om een verslagje te schrijven? Hoe was de afterparty trouwens?

Gepost door: speler nr 5 | 03-10-06

Zwaar Zwaar was de after-party.... Een verslagje: Na een lange en verkwikkende douche in Stabroek, zakten we af naar café den Engel, in de stad met maar 1 ploeg....Na het cd'ke van onze Guydo grijs gedraaid te hebben zijn we dan vrij hees huiswaarts gereden, alwaar ik met Maxie VdHaeghe nog een kleine afterparty gehouden heb in een danscafé ergens in Waarloos...om af te sluiten met een kleine skiwedstrijd onder de E19...Bijgevolg kan ik geen verslag maken van de wedstrijd, kben namelijk stukken kwijt.

Gepost door: Trizé | 03-10-06

straffe koffe Het blijft voorlopig maar duren het sprookje van de booyz. Hoe lang nog dat weten we niet maar voorlopig is het lekker genieten van deze heerlijke momenten. Ik vind het in ieder geval straffe koffe zene. Zondag de scalp van Oostmalle?

Gepost door: robes | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.