30-10-06

Olympic Essen - LBB1 1 - 0

Verslag van een neutrale supporter :

Zondag 29 oktober 2006 15.02 uur een "objectieve supporter" stapt uit zijn wagen in de grensgemeente Essen en wordt direct naar het nabij gelegen voetbalveld gezogen door enkele "oooh's en aaah's". De afstand tussen parking en voetbalveld worden in draf afgelegd, want er is daar iets aan het gebeuren.......

Zondag 29 oktober 2006 16.48 uur er is inderdaad iets gebeurd in Essen, LBB heeft een mentaal tikje en een vooral nederlaag gekregen van de rood-gelen.

Tussen 15.02 en 16.48 uur is er voor de rest eigenlijk niet zoveel gebeurd wat werkelijk de moeite was.

Luchtbal had in de eerste 45 minuten meer balbezit en kon hier 2 goede kansen uit puren.
Een eerste, door deze supporter niet gezien, maar wel gehoord, had door Kevin al benut moeten worden (heeft hij zelf gezegd) en dan had er misschien een heel andere wedstrijd gevolgd.
De tweede was weer eentje voor Kevin, deze keer kon zijn volley geen net raken.

De tweede helft begon met een iets gretiger Essen. Zij zagen een schaarse doelpoging schitterend gered door Dossche. Na 25 minuten begrepen de boys dat er toch iets moest gebeuren om de volle buit te pakken. De doelman van Essen moest 2 maal gevat ingrijpen en een medespeler keerde nog, met met meer geluk dan kunde, een bal van de lijn.
Toen Essen al minuten had gewonnen met tergend traag de bal in het spel te brengen, in de hoop van eindelijk nog eens een punt te pakken, gebeurde het. Een slechte pass centraal, een uitschuiver achteraan en 1-0.

Een ramp is er niet gebeurd en verliezen zullen we nog, maar IEDEREEN, verbonden met de club moet eerlijk voor zichzelf zijn en uitmaken waar bij hem of haar een tandje bijgestoken kan worden om het geheel te verbeteren.(Heb het niet over de verkeerdelijk getrokken tand bij Bea)

"Objectieve supporter"

13:46 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Objectief? Klees in de Frut, toch een zeer hoog aangeschreven dagblad, dat Essen verdiend gewonnen is. Dat zij verschillende kansen creëerden maar gewacht hebben tot de 90ste minuut om ze te benutten. Ser ni over ofwa? Ok, we waren niet goed, maar Essen verdiend gewonnen? Das tzelfde zeggen dat de Millian verdiend te blijven...

Gepost door: Trizee | 30-10-06

Onverdiend of niet... Onverdiend of niet, de 3 punten blijven in Essen. Op basis van kansen en balbezit niet echt verdiend te noemen, Maar op basis van inzet en menataliteit wel verdiend te noemen!
In elk geval hebben beide teams latn zien wie er uit vierde provinciale komt in deze reeks!

Gepost door: Supporter Essen | 30-10-06

kop op kop op, boyzzz. Een keer verliezen mag jullie niet uit je lood laten slaan. Volgende zondag er weer tegenaan en de 3 punten mooi thuis houden.
That's the spirit!!!

Gepost door: supporter van op afstand | 30-10-06

Hoe was... de scheidsrechter? Dat was een nonkel van mij en hij vertelde over een match gekruid met 9 gele kaarten...

Gepost door: T7 | 01-11-06

geen commentaar over de arbitrage...da moest ge gewoon meegemakt hebben...

Gepost door: Trizee | 01-11-06

De commentaren zijn gesloten.