19-11-06

LBB1 - Achterbroek 1 - 2

De eerste tien minuten heb ik gemist. En toen stond de ruststand al op het bord : 1-1.
Kris Defoort konde boyz al snel op voorsprong brengen, maar na tien minuten kon Achterbroek de stand terug gelijktrekken vanop een corner. Daarna was het al Luchtbal wat de klok sloeg. Op het zware veld werd zeer goed gecombineerd, maar de vele halve en hele kansen werden niet verzilverd.

Het begin van de tweede helft was een perfecte copy van het einde van de tweede helft. Luchtbal domineerde, maar Achterbroek bleef aartsgevaarlijk op de counter.
Het sleutelmoment van de wedstrijd, de terechte rode kaart voor een speler van Achterbroek na een fout op de doorgebroken Guy. Achterbroek met tien, maar een bijna zeker doelpunt verhinderd. En Luchtbal begon minder goed te voetballen tegen tien spelers. Of Achterbroek speelde het zeer tactisch. Iedereen trok naar achteren op twee spelers na, die zeer gevaarlijk bleken (Dossche bracht tot twee keer redding). Luchtbal bleef proberen en drukken, maar het leverde, behalve wat gevaarlijke standjes voor doel, geen doelpunt op. Tweede sleutelmoment, de laatste vervanging van Achterbroek, vijf minuten voor tijd. De nummer tien werd ingebracht en scoorde bij zijn eerste baltoets. Hoe die bal in het doel belandde is me nog steeds niet duidelijk, maar het was onwaarschijnlijk en zeer onverdiend. Daar kopen de boyz verder niets mee. Na een schitterende start, komen we nu met een 1 op 12 gevaarlijk dicht bij de achterste plaatsen van de stand.

16:52 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

de moed nog ni opgeven he ge weet wa ze zggen he als ge u kansen ni afmaakt...en tegen 10 man is oek ni altijd gemakkeijk... je zit mss in de hoek waar dat de klappen vallen mar ik weet zeker da ge de ploeg hebt voor jullie terug te herpakken... gr bam (sk donk)

Gepost door: bammeke | 19-11-06

hop hop hop boyzzz volhouden is nu niet meer het juiste woord!!!!
boyzzz-ploeg, tijd om uit jullie dipje te kruipen, jullie kunnen het, dat hebben jullie meer dan eens bewezen. Neem de draad van het seizoensbegin terug op en jullie gaan terug WINNEN.

Gepost door: supporter van op afstand | 20-11-06

De commentaren zijn gesloten.