29-11-06

Website

Beste voetbalvrienden,

Toen ik drie jaar geleden op Luchtbal aankwam, was al snel duidelijk, dat als ik niets speciaals zou doen, een plaatsje in de eerste ploeg er voor mij niet in zou zitten. Ik moest andere talenten bovenhalen om mij toch in de ploeg te spelen.
Het bouwen van een blog, alias website, leek me een ideaal idee om trainers en bestuursleden te overtuigen van mijn kwaliteiten als voetballer. En zowaar.... Het werkte.... In eerste instantie trapte K.B. erin, daarna ook B.S., zodat een plaatsje in de eerste ploeg mijn deel werd. Helaas voetbal ik niet meer in het fanionteam of het tweede team van Luchtbal (de trainers hadden na drie jaar door waar het mij om te doen was ;-)), zodat mijn enige echte reden om door te gaan met de website, de vriendschapsband is die ik met de club en spelers heb

.Ik heb vroeger al eens duidelijk gemaakt dat ik een hekel heb aan anonieme berichtjes, beledigende opmerkingen e.d.... Mochten zulke berichten anoniem blijven gepost worden dan zie ik mij genoodzaakt om deze website snel af te bouwen. Interne stubbelingen kunnen steeds kenbaar gemaakt worden, maar een "officiele website" is daar niet de plaats voor. Mijn goede vriend B.G. gaf het al aan. Andere clubs/spelers lezen de verslagen en reakties die op deze webstek gepost worden en kunnen daar hun voordeel uit halen. Ze zullen nu wel zeggen :" haha, het draait niet meer op de Luchtbal", of "we moeten extra opletten... het verhaal van het gewonde dier...."!.

Donderdag moeten jullie als team maar even samenzitten. Het klopt dat niet alles zonnegeur en maneschijn is, maar dat is nergens. Maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen, en een dialoog tussen alle betrokken partijen kan de wonde snel helen.

Lang leve het voetbal, lang leve Luchtbal en laat ze zaterdag en zondag maar effe "POEPIE RUIKEN" !

JJ

09:13 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

CORRECT DAT IS GESPROKEN JJ !!!

KOP OP, BORST VOORUIT EN DA VELD OP !!!!

Suc6 zondag Boyzzz,

Martin J.

Gepost door: Martin JOL | 30-11-06

Mijn excuses In mijn vorig berichtje maakte ik gewag van het volgende : "Interne stubbelingen kunnen steeds kenbaar gemaakt worden, maar niet via de website".
Doordat het woord stubbelingen niet in de Van Dale staat zie ik mij genoodzaakt dit te verduidelijken : Interne STRUBBELINGEN kunnen steeds kenbaar gemaakt worden, maar niet via de website.....
Moge dit nu duidelijk zijn voor iedereen.

Peter : ik waardeer je openheid en je het uit de anonimiteit treden, maar ik heb je bericht toch helaas gecensureerd.

Een copy van je schrijven kan steeds door alle betrokkenen bij mij opgevraagd worden !

Gepost door: Jurgen | 30-11-06

De commentaren zijn gesloten.