29-11-06

Website

Beste voetbalvrienden,

Toen ik drie jaar geleden op Luchtbal aankwam, was al snel duidelijk, dat als ik niets speciaals zou doen, een plaatsje in de eerste ploeg er voor mij niet in zou zitten. Ik moest andere talenten bovenhalen om mij toch in de ploeg te spelen.
Het bouwen van een blog, alias website, leek me een ideaal idee om trainers en bestuursleden te overtuigen van mijn kwaliteiten als voetballer. En zowaar.... Het werkte.... In eerste instantie trapte K.B. erin, daarna ook B.S., zodat een plaatsje in de eerste ploeg mijn deel werd. Helaas voetbal ik niet meer in het fanionteam of het tweede team van Luchtbal (de trainers hadden na drie jaar door waar het mij om te doen was ;-)), zodat mijn enige echte reden om door te gaan met de website, de vriendschapsband is die ik met de club en spelers heb

.Ik heb vroeger al eens duidelijk gemaakt dat ik een hekel heb aan anonieme berichtjes, beledigende opmerkingen e.d.... Mochten zulke berichten anoniem blijven gepost worden dan zie ik mij genoodzaakt om deze website snel af te bouwen. Interne stubbelingen kunnen steeds kenbaar gemaakt worden, maar een "officiele website" is daar niet de plaats voor. Mijn goede vriend B.G. gaf het al aan. Andere clubs/spelers lezen de verslagen en reakties die op deze webstek gepost worden en kunnen daar hun voordeel uit halen. Ze zullen nu wel zeggen :" haha, het draait niet meer op de Luchtbal", of "we moeten extra opletten... het verhaal van het gewonde dier...."!.

Donderdag moeten jullie als team maar even samenzitten. Het klopt dat niet alles zonnegeur en maneschijn is, maar dat is nergens. Maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen, en een dialoog tussen alle betrokken partijen kan de wonde snel helen.

Lang leve het voetbal, lang leve Luchtbal en laat ze zaterdag en zondag maar effe "POEPIE RUIKEN" !

JJ

09:13 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-11-06

Rochus Deurne - Luchtbalboys 0 - 0

Dossche nachtmerrie van Rochus Deurne

Een moeilijke wedstrijd kondigde zich aan, maar mss ook de mogelijkheid om terug met de overwinning aan te knopen, want in deze reeks is alles mogelijk! Trainer Struyf bracht zijn motivatie over op de groep, Want hij wou niet liever dan de sterke reeks van Rochus te stuiten en de drie punten weg te kapen bij zijn ex-ploeg!
Van in het begin werden de boyz Onder zware druk gezet door een hoog storende thuisploeg. Doelman Dossche moest na enkele minuten een eerste keer zijn kunnen tonen op een reuze kans van de thuisploeg. De Boyz probeerden zich in de wedstrijd te knokken met de nodige foutenlast tot gevolg. Budu kreeg hierdoor een onterechte gele kaart waardoor hij de volgende wedsrijd een schorsingsdag mag uitzitten. Toch was het opnieuw Dossche die pal stond op een vrije trap van Rochus. Met grote klasse haalde hij de bal uit de bovenhoek! De boyz hapten naar adem, maar de thuisploeg bleef komen en opnieuw moest een Dossche redding brengen, deze keer met een voetveeg. En was onze doelman geklopt, werd het doelpunt wegens voorafgaande fout op Cox afgekeurd. Vrije trappen van Tirez en Van den Bogaert zorgden voor de enige dreiging van LBB.
Wat een opluchting bij het groen-zwarte legioen toen een uitermate zwakke wedstrijdleiding de eerste helft affloot.

De coach wees ons op onze taken en Sloot kwam te weten wie “Van Aelst” was. De tweede helft leek wel een kopie van de eerste met een goed voetballend Rochus dat zeer hoog ging spelen. Maar op wilskracht bleven de boyz overeind. Toch was het opnieuw Dossche die zich diende te onderscheiden met een heerlijke reflex zodat Rombouts de bal nog van de lijn kon werken. Het begin van een hele reeks interventies. Een te korte terugspeelbal van Tirez werd recht gezet, een voorzet onschadelijk gemaakt en enkele schoten geparreeerd. En nog was het gevaar niet geweken, en moest onze doelman zich opnieuw volledig strekken om een grondscherend schot uit de hoek te halen. Rochus dreef de druk nog op en twee minuten voor tijd leek rechtvaardigheid te geschieden en scoorde het de 1-0, maar de goden zaten luchtbal mee en voor de tweede keer deze middag werd een dolpunt al dan niet terecht of onterecht afgekeurd. En zoals het zo vaak is in het voetbal kreeg Rochus bijna nog het deksel op de neus, na mogelijkheden van Gerrits en Van den Bogaert. Gerrits kreeg nog onterecht een tweede geel karton en bijhorende uitsluiting; Ook hij zal er tegen Brecht niet bij zijn En zo eindigde de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel.

Op basis van inzet en wilskracht en het nodige geluk een broodnodig puntje tegen een sterk Rochus. Maar toch een speciale vermelding voor onze doelman!

11:05 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-11-06

LBB1 - Achterbroek 1 - 2

De eerste tien minuten heb ik gemist. En toen stond de ruststand al op het bord : 1-1.
Kris Defoort konde boyz al snel op voorsprong brengen, maar na tien minuten kon Achterbroek de stand terug gelijktrekken vanop een corner. Daarna was het al Luchtbal wat de klok sloeg. Op het zware veld werd zeer goed gecombineerd, maar de vele halve en hele kansen werden niet verzilverd.

Het begin van de tweede helft was een perfecte copy van het einde van de tweede helft. Luchtbal domineerde, maar Achterbroek bleef aartsgevaarlijk op de counter.
Het sleutelmoment van de wedstrijd, de terechte rode kaart voor een speler van Achterbroek na een fout op de doorgebroken Guy. Achterbroek met tien, maar een bijna zeker doelpunt verhinderd. En Luchtbal begon minder goed te voetballen tegen tien spelers. Of Achterbroek speelde het zeer tactisch. Iedereen trok naar achteren op twee spelers na, die zeer gevaarlijk bleken (Dossche bracht tot twee keer redding). Luchtbal bleef proberen en drukken, maar het leverde, behalve wat gevaarlijke standjes voor doel, geen doelpunt op. Tweede sleutelmoment, de laatste vervanging van Achterbroek, vijf minuten voor tijd. De nummer tien werd ingebracht en scoorde bij zijn eerste baltoets. Hoe die bal in het doel belandde is me nog steeds niet duidelijk, maar het was onwaarschijnlijk en zeer onverdiend. Daar kopen de boyz verder niets mee. Na een schitterende start, komen we nu met een 1 op 12 gevaarlijk dicht bij de achterste plaatsen van de stand.

16:52 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-11-06

Loenhout - LBB1 2 - 1

Iemand een verslag ?

09:58 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-11-06

Luchtbalboys - Meerle 0 - 0

Slechte wedstrijd naar het schijnt.... Geen doelpunten, dus een logische puntendeling....

13:00 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |