01-12-06

Einde blog ?

Misschien, misschien niet.....

Als het maar gedaan is met de onnozele, niet relevante, achterlijke en anonieme berichten !

Als de wedstrijdverslagen maar spontaan gepost worden door spelers en/of supporters !

10:38 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Een stille dood... En zo komt er stillaan een einde aan alles wat we aan het opbouwen waren...

Gepost door: Dossche | 01-12-06

Kroniek van een aangekondigde dood Zondag op Rochus hebben we zowel tijdens als na de wedstrijd laten zien dat we een groep hebben die ervoor wil vechten, of misschien beter toch een deel van de groep... Bij de mentaliteit van sommigen stel ik me echter wel vragen. Iedereen heeft wel eens een mindere periode en dit kan zowel sportief als privé zijn, maar uiteindelijk zijn we een team dat dat voor elkaar moet opvangen. De handdoek werpen is het gemakkelijkste wat je kan doen en is een teken dat je enkel om jezelf geeft. Daarenboven laat je je ploegmaats, of meer nog, kameraden in de steek. We hebben iedereen nodig van de eerste tot de laatste speler, enkel als groep kunnen we dit seizoen goed doorkomen. Maar dan moet wel IEDEREEN de juiste mentaliteit aan de dag leggen en voor elkaar door een vuur willen gaan, zo zijn we vorig jaar ook kampioen geworden! Indien dit niet het geval is, zal bovenstaand titeltje van toepassing zijn. Aan ons om het tegenovergestelde te bewijzen en dat vanaf morgen te beginnen...

Gepost door: Tekkie | 01-12-06

Mijn einde op LBB Na de vergaderig gisteren heb ik met spijt in in men hart besloten om alle activiteiten op LBB te stoppen.
IK zal nog wekelijks komen kijken en Blijven volgen!!!!!
Ik hoop dat jullie mij beslissing begrijpen en zullen aanvaarden.
Ik heb mij altijd bangelijk geamuseerd met jullie en hoop dat het in de toekomst ook nog zal kunnen maar dan als supporter!!!!!

JJ, de Cl prono blijft toch bestaan?

Greetz,
den ex délegé

Gepost door: Jaco | 01-12-06

NI ZIEVERE, SPEILE Boyzzzz,

Wat is da heier allemaal voor ne zever ???
Vorig jaar super, bangelijke sfeer en goede resultaten ! Dit jaar goed begonnen en alles SUPER. Nu eventjes minder en zever ???
Neenee, da kan niet !!!
Raymond Goethals, Den Tuuveneir, zei altijd " OH OH , NI ZEIVERE , SPEILE..."
Wat Tekkie schrijft klopt ! Als groep er tegen aan , ni lullen mor werken !!!

JJ, deze prachtige site moet blijven bestaan, ook in mindere tijden !

Wij op FCE zitten ook in een mindere periode, maar elke week zie ik 28 jongens keihard trainen, werken en plezier maken. Zo zullen we terug komen !!!

ENJOY FOOTBALL !!!

Bastinho

Gepost door: ex T 1 | 01-12-06

ge ga toch ni alles opgeven zeker maar jongens toch, het seizoen is bijna halverwege en jullie zijn nu al aan het panikeren, er is nog ne hele terugronde voor jullie te herpakken. en by the way you lose some en you win some thats the way of life. er zijn veel ergere dingen in het leven zene mannekes, blijven werken is de boodschap en ni bij de pakken blijven zitten, godverdomme, zon ploeg zeg met zo veel voetbalkwaliteiten, komaan boyz, zondagavond moet ik hier lezen dat jullie de 3 punten hebben gepakt...

Gepost door: bam | 01-12-06

zou ik maar zwak vinden ah bjorn, heb u verslag gelezen, en wil reageren over het feit dat je overweegt of je al dan niet ga stoppen, over het feit dat er strubbelingen zijn of wa?vorig jaar dat jullie kampioen speelde was het allemaal op en top, nu jullie in 3de spelen en af en toe verliezen is het een flop, wat een zwakke reactie van je bjorn, dat is natuurlijk de gemakkelijkste oplossing voor er de brui aan te geven, jij met zoveel kwaliteiten op het veld en er naast moet de kar trekken en zeggen komaan we gaan ervoor en zien met nog een paar 'anciens' zien dat iedereen aan dezelfde zeil trekt, gr nr 7 van de donk(nu ni meer)

Gepost door: bam | 02-12-06

NU NIET OPGEVEN!!!! oh zekers, was da nu?
kop op hé. Als van hoog tot laag, van klein naar groot nu eens terug de draad opnemen, is alles toch niet voor niets geweest zeker!
LEEF NIET IN HET VERLEDEN, ALS DE TOEKOMST NOG ZOVEEL TE BIEDEN HEEFT.

Gepost door: supporter van op afstand | 03-12-06

Kop op he JJ. Laat deze site bestaan. Hier waar wij elkaar leerden kennen en uitgroeiden tot sattelietclub...
btw hoe zit het me de cl pronostiek?

Gepost door: T7 | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.