18-12-06

Luchtbalboys - Mariaburg 0 - 1

 

12:39 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Na de blamage van vorige week een schitterende reactie van de groep! Jammer genoeg werd deze niet beloond met een oververdiend punt! Proficiat aan de hele groep!

Gepost door: Dossche | 18-12-06

Positief blijven Boyzzz Vrienden Luchtbalianen,

Ik lees en hoor dat jullie zeker 1 punt verdienden.
Jammer dat het niet mocht zijn ! Eens je achterin het klassement raakt verdwijnt ook dame Fortuna... dat is nu éénmaal een voetbalwet ! Een andere voetbalwet is dat wanneer je in de hoek des klappen zit je dubbel zo hard moet werken op training en wedstrijd om weer hogerop te raken... en ik ben er zeker van dat dat bij jullie in het nieuwe jaar zal gebeuren ! Kwaliteit en groepsgeest is er genoeg ! ik blijf jullie volgen en aanmoedigen !

Wij zaten ook in een dipje, maar na 2 mooie wedstrijden en dito uitslagen ziet het leven er iets rooskleuriger uit in het park van Ekeren, alhoewel het zoals in alle reeksen van de KBVB pas de allerlaatste match allemaal zal uitgemaakt worden !!!

Geniet van de winterbreak, Geniet van de rust...

Aan allen van jullie een zalige Kerst en een sportief, maar bovenal GEZOND 2007 !!!

Ken Bastin

Gepost door: Martin Jol | 18-12-06

Doe zo voort Als we onze koùmende wedstrijden de ingesteldheid tonen zoals gisteren hoeven we zeker niet te panikeren en zullen de punten wel volgen. Na regen komt zonneschijn of het heeft nog nooit BLIJVEN regenen. Kop op mannen en prettige feestdagen.

Gepost door: robes | 18-12-06

Een punt verdiend? Dat jullie hard hebben gewerkt ben ik mee akkoord,maar dat jullie een punt hadden verdiend vind ik er redelijk over.
Als Mariaburg de tweede helft een BEETJE deftig omspringt met de kansen,krijgen jullie er nog 2 of 3 in jullie bak.
Er gaan zeker nog ploegen punten laten liggen bij jullie,maar Mariaburg was buiten het eerste kwartier de verdiende winnaar.

Gepost door: objectieve supporter | 19-12-06

Inderdaad een verdiend punt! Inderdaad een verdiend punt! En ja, Mariaburg heeft naar het einde van de wedstrijd verschillende keren 1/2/3-man meer situatie gehad, maar dat is omdat LBB risico's begon te nemen.
En wat de kansen van Mariaburg betreft, buiten 1 scherpe counter in de eerste helft die Mariaburg op voorsprong heeft gebracht en een uitgelezen kans van Goosens in de tweede helft moet ik al ver gaan zoeken hoor!
En dan nog niet gesproken over de knappe redding van Wielander bij een 0-0 stand!

Dus inderdaad een punt had verdiend geweest!

Gepost door: Dossche | 19-12-06

Een prettige eindejaar!!! Kop op jongens...het kan een keer tegenzitten maar de sterksten zullen overleven...
En kwaliteit is er zeker genoeg in de groep!!

Wij staan momenteel op een onwaarschijnlijke 2e plaats maar ben er zeker van dat wij ook nog donkere tijden gaan meemaken zoals Bassie juist achter de rug heeft.

Blijven werken is inderdaad de boodschap maar geniet even van de rust en niet onbelangrijk jullie familie...

Ik wens jullie allen prettige feestdagen en als jullie even tijd hebben kom dan eens een kijkje nemen op

bes-eerste-elftal.skynetblogs.be

Dimi Andries

Gepost door: Dimi | 21-12-06

feestdagen Langs deze weg wenst het bestuur van de Luchtbalboys alle spelers medewerkers en trainers prettige feestdagen toe aan hen en hun familieleden.
Prettig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!!!!!!!!

Gepost door: robes | 22-12-06

De commentaren zijn gesloten.