22-01-07

Luchtbalboys verliezen weer

De zoveelste kleine nederlaag voor de boyz dit jaar. We zitten in de hoeken waar de klappen vallen. Maar na regen komt zonneschijn en ik ben ervan overtuigd dat de boyz dit seizoen tot een goed einde brengen (lees : niet degraderen).

Even ter verduidelijking : het uitblijven van nieuws op de website heeft niets te maken met het al dan niet goed presteren van de club. De website is altijd een persoonlijk initiatief geweest van mij. Vermits andere prioriteiten momenteel mijn leven bepalen (lees werk en baby op komst = geen plaats meer voor voetbal), is het voor mij niet mogelijk om net zoals vroeger bijna dagelijks nieuwtjes te posten op deze blog.
Dat de sfeer niet optimaal is bij de boyz zal ik niet tegenspreken. Steeds verliezen is nooit goed voor de moraal. Maar zeggen dat er niet meer gelachen wordt en dat er geen vriendschap meer is...... Integendeel. Ik mocht onlangs zelf nog ondervinden dat het nog steeds plezierig vertoeven is daar. Het weer maakte trainen onmogelijk, maar toch bleef heel de groep lekker lang en gezellig in de kantine.

Dus aan alle losers die zich blijkbaar gesterkt voelen door het mindere presteren van de boyz.... Zoek eens iets anders belangrijk in je leven.

Luchtbal is een speciale club met een speciale unieke sfeer met een aantal mensen die onwaarschijnlijk veel doen voor de club om deze draaiende te houden. RESPECT !

Jurgen

12:22 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.