27-01-07

Luchtbal is niet dood

Beste sportvrienden,

Blijkbaar vinden sommige idioten het nodig om de mini-chat te misbruiken, vandaar dat deze niet meer actief staat.

Daarnaast nog eens verduidelijken : de site is altijd een privé-initiatief geweest van mijnentwege. Wegens professionele en privé-redenen ontbreekt mij nu de tijd om verslagen ed te posten. De resultaten vallen wat tegen, maar dat is niet de reden dat de site niet wordt bijgehouden.

Onlangs was ik nog eens op training. De staat van het veld liet niet toe om te trainen, maar toch bleef iedereen lekker gezellig daar.... Wat voor mij een goede indicatie is dat de groepsfeer nog goed is....

Dus zij die plezier hebben in de slechte resultaten van de Luchtbal.... Ik heb medelijden met jullie.... Zij die de Luchtbal nog steeds een warm hart toedragen... Het ga jullie goed....

Tot later !
Jurgen

09:53 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

EN OM DAT TE BEWIJZEN Werd er dit weekend met drie nul gewonnen !

Gepost door: JJ | 28-01-07

de moed nog ni opgeven he ik denk nog een match of 4 winnen en de redding is binnen, niet ? keep on working boyzzz

Gepost door: bam | 29-01-07

Proficiat Boyz Eindelijk de eerste thuisoverwinning en wat voor één. Een monsterscore zat erin...

Proficiat aan iedereen voor de geleverde prestatie en vooral aan de coach die ons week na week het volste vertrouwen blijven geven!

We hebben nu alles zelf in handen! Dus verder werken zoals de laatste twee weken en het behoud is een feit!

Gepost door: Dossche | 29-01-07

Laat de zon in je hart... Beste luchbalianen,

Aan iedereen nog eens nen dikke proficiat he mannekes! Alle kopkes stonden gisteren al van voor de opwarming meer dan in dezelfde richting , schitterend werk van heel de groep!

De sfeer op de bank was nochtans de eerste 5 minuten wa minder toen onze lieve Fore een klein dreufke had afgenepe... Toch veranderde dee "rotte" sfeer in een supermentaliteit op en naast het veld!
Akkoord we hadden wat meer kunnen en vooral moete score maar bon we zulle maar hope da onze spits die bewaard heeft voor de komende matchen he ;-)

Eén ding is zeker : de luchtbal is alles behalve dood!
Vollen bak dertegenaan tijdens de laatste periode en niks zal ons weerhouden om onzen tijd in derde te verlengen!

En vergeet ni boys : "LAAT DE ZON IN JE HART...!"
Silly Wommers forever!

Groetjes de Gorilla

Gepost door: GORILLA | 29-01-07

inderdaad Gorilla ...

ik wist dat we vandaag de drie belangrijke punten moesten thuis houden ...
vandaar de spanning op de bank ...
en dat heeft zijn gevolgen gehad voor de andere bankzitters.
om toch nog effkes op de match terug te komen ...
dikke proficiat en vooral er werden veel kansen afgedwongen met goed veldspel. we zijn terug op de goeie weg, maar dat zal de komende weken wel uitwijzen

Gepost door: Kriki | 30-01-07

geduld beloond Eindelijk inderdaad zou ik zeggen, en zo is ons geduld beloond zoals het ook hoort. Toegegeven het was niet altijd gemakkelijk vermits hoge bomen steeds de meeste wind krijgen. Maar de trein staat terug op de sporen en hopelijk haalt hij zijn verhoopte eindstation, het behoud. Proficiat aan allen die onze club een warm hart toe droegen.
de voorzitter

Gepost door: robes | 01-02-07

In de winning mood! Na de broodnodige zege vorige week, een nieuwe oververdiende zege voor the Boyz! De knappe 0-2 uitzege op Oostmalle was opnieuw een overwinning van het collectief, maar toch een speciale vermelding voor Timmeke Gerrits, die met twee knappe individuele acties voor de doelpunten wist te zorgen!

Nu zondag de drie punten thuis houden in de belangrijke wedstrijd tegen sparta en een verlengd verblijf in derde komt steeds dichterbij!

Proficiat Boyz!

Gepost door: Dossche | 05-02-07

tis er toch ni zoe slecht Volgende week dinsdag zullen alle gesprekken afgerond zijn met de eigen spelersgroep. Zoals de zaken er nu voorstaan zullen er voorlopig maar twee spelers de groep verlaten. Dus trainers en spelersgroep blijven voor de zoveelste maal vrij intact.
Ik zou zeggen het is blijkbaar goed vertoeven bij de boys.
Bedankt voor het vertrouwen boys.
de voorzitterGepost door: robes | 06-02-07

De commentaren zijn gesloten.