27-01-07

Luchtbal is niet dood

Beste sportvrienden,

Blijkbaar vinden sommige idioten het nodig om de mini-chat te misbruiken, vandaar dat deze niet meer actief staat.

Daarnaast nog eens verduidelijken : de site is altijd een privé-initiatief geweest van mijnentwege. Wegens professionele en privé-redenen ontbreekt mij nu de tijd om verslagen ed te posten. De resultaten vallen wat tegen, maar dat is niet de reden dat de site niet wordt bijgehouden.

Onlangs was ik nog eens op training. De staat van het veld liet niet toe om te trainen, maar toch bleef iedereen lekker gezellig daar.... Wat voor mij een goede indicatie is dat de groepsfeer nog goed is....

Dus zij die plezier hebben in de slechte resultaten van de Luchtbal.... Ik heb medelijden met jullie.... Zij die de Luchtbal nog steeds een warm hart toedragen... Het ga jullie goed....

Tot later !
Jurgen

09:53 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

22-01-07

Luchtbalboys verliezen weer

De zoveelste kleine nederlaag voor de boyz dit jaar. We zitten in de hoeken waar de klappen vallen. Maar na regen komt zonneschijn en ik ben ervan overtuigd dat de boyz dit seizoen tot een goed einde brengen (lees : niet degraderen).

Even ter verduidelijking : het uitblijven van nieuws op de website heeft niets te maken met het al dan niet goed presteren van de club. De website is altijd een persoonlijk initiatief geweest van mij. Vermits andere prioriteiten momenteel mijn leven bepalen (lees werk en baby op komst = geen plaats meer voor voetbal), is het voor mij niet mogelijk om net zoals vroeger bijna dagelijks nieuwtjes te posten op deze blog.
Dat de sfeer niet optimaal is bij de boyz zal ik niet tegenspreken. Steeds verliezen is nooit goed voor de moraal. Maar zeggen dat er niet meer gelachen wordt en dat er geen vriendschap meer is...... Integendeel. Ik mocht onlangs zelf nog ondervinden dat het nog steeds plezierig vertoeven is daar. Het weer maakte trainen onmogelijk, maar toch bleef heel de groep lekker lang en gezellig in de kantine.

Dus aan alle losers die zich blijkbaar gesterkt voelen door het mindere presteren van de boyz.... Zoek eens iets anders belangrijk in je leven.

Luchtbal is een speciale club met een speciale unieke sfeer met een aantal mensen die onwaarschijnlijk veel doen voor de club om deze draaiende te houden. RESPECT !

Jurgen

12:22 Gepost door Luchtbalboys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |